İçinden Cani Çıktı! Öldürdüğü Genç Sevgilisinin El ve Ayaklarını Testereyle Kesti

TAKİP ET

ABD'de yaşayan ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen 27 yaşındaki genç kadını öldüren cani adamın daha sonra genç kadının el ve ayaklarını elektrikli testere ile kestiği ortaya çıktı.

ABD’de yaşayan ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen 27 yaşındaki genç kadını öldüren cani adamın daha sonra genç kadının el ve ayaklarını elektrikli testere ile kestiği ortaya çıktı.

Olay, ABD’nin Alabama eyaletinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir alış veriş merkezinin arka tarafında poşet içine konulmuş bir kadın cesedi bulundu. Kadın cesedini bulunmasıyla harekete geçiren polis ekipleri hemen olayla ilgili soruşturmaya başladı. Polisin yaptığı soruşturma sonrasında poşet içinde bulunan kadın cesedinin Tonya Lynn isimli 27 yaşında 2 çocuk annesi bir kadına ait olduğu belirlendi. 

SEVGİLİSİ ÖLDÜRÜP EL VE AYAKLARINI KESMİŞ

Öte yandan olayla ilgili soruşturma derinleştirilirken tarihler 2012’yi gösterirken cesedi bulunan Tonya ve 44 yaşındaki sevgilisi William’ın uyuşturucu kaçakçılığından gözaltına alındığı ortaya çıktı. Genç kadını öldürmekten şüpheli olarak gözaltına alınan William ilk olarak cinayeti reddetse de daha sonra genç sevgilisini öldürdükten sonra el ve ayaklarını elektrikli testereyle kestiğini itiraf etti. Genç kadının cesedinin öldürüldükten 3 gün sonra bulunduğu ortaya çıktı.

40 YIL HAPSE ÇARPTIRILDI

Cinayeti itiraf eden 44 yaşındaki William’ın çıkarıldığı mahkemede sağlık durumunun yerinde olmadığına dair gerekçeler sunduğu ve beraat etmeyi talep ettiği ancak mahkemenin William hakkında 40 yıl hapis cezası verdiği öğrenildi. Ayrıca 44 yaşındaki adamın çocuk istismarı suçundan dolayı da yargılanacağı öğrenildi.

 

Dünya haberleri ABD Cinayet Testere Sevgili