İçindeki Canavarla Dehşet Saçıyor! Kediye Canice İşkence Yapan Asker Kavga Ettiği Polisin Bileğini Kırdı

TAKİP ET

Erzincan'da askeriyede bir kediye acımasızca işkence yapan asker çekilen dehşet verici görüntülerle gündeme gelmiş ve büyük tepki almıştı. Yaşanan olay sonrasında disiplin cezası alan ve terhis edilen asker, bu kez de uygulama noktasında bir polisle yaşadığı tartışma esnasında polis memurunun bileğini kırarak tutuklandı.

Erzincan’da askeriyede bir kediye acımasızca işkence yapan asker çekilen dehşet verici görüntülerle gündeme gelmiş ve büyük tepki almıştı. Yaşanan olay sonrasında disiplin cezası alan ve terhis edilen asker, bu kez de uygulama noktasında bir polisle yaşadığı tartışma esnasında polis memurunun bileğini kırarak tutuklandı.

Olay, Erzincan’da Orduevi Nizamiyesinde terhisine 3 gün kalan bir asker tarafından gerçekleştirildi. Hafta sonu izninden döndüğü ve 3 gün sonra terhis edileceği öğrenilen askerin Nizamiye içinde yakaladığı bir kediye acımasızca tekmeler ve yumruklarla işkence ettiği kameralara yansımış ve herkes bu olaya büyük tepki göstermişti. Olayın ardından disiplin cezası aldığı belirlenen T.H isimli askerin daha sonra terhis edildiği bilgisine ulaşılmıştı.

POLİSİN BİLEĞİNİ KIRDI

Kediye yaptığı insanlık dışı işkence sonrasında disiplin cezası alarak terhis edilen T.H,’nin birliğinden ayrıldığı ve kent merkezinde yer alan Bahçesaray Caddesine gelerek burada kendisine ait olan araçla gezdiği sıralarda ekipler tarafından uygulama noktasında durduruldu. Polisin aracın camlarının koyu renk olması ve şüphe çekmesi gerekçesiyle durdurulmak istenen T.H, ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtığı esnada yakalandı. Aracın içinden indirilen T.H’nin polis ekiplerine bağırmaya başladığı ve hakaretler savurarak tehdit ettiği öğrenildi. Olup bitene şahit olan çevredeki vatandaşlar T.H’nin hakaretlerine büyük tepki gösterdi. Kendisine tepki gösteren ve küçük bir arbedeye sebep olan vatandaşlardan yararlanmak isteyen T.H’nin bu sırada kaçmaya çalıştığı sıralarda kendisini yakalamak isteyen polis memuru E.Ş’ye attığı tekme ile polis memurunun bileğini kırdığı öğrenildi.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Olay sonrasında gözaltına alınarak emniyete götürülen T.H’nin kısa sürede kediye işkence eden asker olduğu ve terhisinin henüz sonlanmadığı belirlendi. Emniyetteki işlemleri biten T.H, askeri yetkililere teslim edilirken terhis edildikten ertesi gün sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘Memura mukavemet ve yaralama' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Erzincan Kediye işkence yapan asker Polis memurunun bileğini kıran asker Tutuklama Terhis Nizamiye