İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu

TAKİP ET

9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönen ve ekranlarda fırtına gibi esen İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu.

9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönen ve ekranlarda fırtına gibi esen İbo Show’un bu haftaki konukları belli oldu. Geçtiğimiz hafta birbirinden ünlü konukları ağırlayan ve doyasıya bir müzik ziyafeti yaşayan sevilen programda bu hafta yine çok renkli bir bölüm izleyiciyle buluşacak. Peki, İbo Show’un 12 Aralık 2020 konukları kimler? İşte detaylar…

İbo Show’un Bu Haftaki Konukları

Star TV ekranlarında her Cumartesi akşamı yayınlanmaya başlayan ve izleyiciye doyasıya müzik keyfi yaşatan İbo Show’da 12 Aralık 2020 Cumartesi akşamı sevilen şarkıcı Serdar Ortaç, ünlü oyuncu Nilgün Belgin, Gülben Ergen ve Mustafa Üstündağ konuk olacak. 


Geçen Haftanın Konukları

Geçtiğimiz hafta müziğin usta isimlerini ağırlayan İbrahim Tatlıses, konuklarıyla beraber zaman zaman duygusal anlar yaşarken zaman zaman şarkılarda onlara eşlik etti. Arif Susam, Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Gonca Vuslateri’nin konuk olduğu programda eğlenceli anlar yaşandı. 


Gonca Vuslateri Sosyal Medyanın Diline Düştü

Hakan Altun ile aşk yaşadığı ortaya çıkan oyuncu Gonca Vuslateri’nin geçtiğimiz hafta konuk olduğu İbo Show’da tercih ettiği kıyafet sosyal medyanın gündemine oturdu. Kırmızı bir ceket ve pantolondan oluşan takım giymeyi tercih eden Vuslateri’nin kıyafetine sosyal medyada çok sayıda caps yapıldı. Hakan Altun’la aşk yaşamaya başladıktan sonra tarzı değiştiği konuşulan ünlü oyuncu bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Şahin Kendirci’ye benzetilirken bazı kullanıcılar tarafından ise Cansever’e benzetildi.
 

ibo show konuk serdar ortaç gülben ergen