İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yakın Korumaları Trafikte Tartıştığı Vatandaşa Silahla Saldırdı!

TAKİP ET

Dün gece Beylikdüzü'nde yaşanan olayda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın korumalığını yapan 2 kişi dehşet saçtı. Trafikte sözlü tartışma yaşadıkları aracın önünü keserek silah çektiler, sonrasında ise vatandaşı acımasızca darp ettiler. Yaşanan olaya şahit olan kişilerin cep telefonu kamerası ile çekmesi sonucu görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yakın korumaları bir skandala imza attı. Seyir halinde olan bir araçla trafikte yaşadıkları tartışma yüzünden vatandaşı darp eden korumaların görüntüleri, bir başka vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaşanan olayla ilgili işte o görüntüler;

Eşi ve çocuğu aracın içindeydi

Dün akşam saat 22:00 sularında Beylikdüzü’nde yaşanan olayda araçta eşi ve çocuğu bulunan Serkan A., Ekrem İmamoğlu’nun korumaları tarafından araçtan indirilerek acımasızca darp edildi. İddialara göre eşi ve çocuğu ile evine gitmek için seyir halinde olan Serkan A., trafikte korumalar ile tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma sonrası Serkan A.’nın kullandığı araç Ekrem İmamoğlu’nun korumalarının kullanmış olduğu aracın dikiz aynasına çarptı. Bu duruma öfkelenen korumalar, içerisinde eşi ve çocuğunun bulunduğu Sekan A.’nın peşine düştü. Aracın önünü silahla keserek Serkan A.’yı araçtan indirip darp etmeye başladılar. 

Polis olaya müdahale etti

Yaşanan olaya tanıklık eden vatandaşlar polisi arayıp durumu bildirdi. Olaya müdahale eden polis ekipleri saldırganların elinden Serkan A.’yı alarak, yakın korumaları ifadeleri alınmak üzere Büyükçekmece Asayiş Büro Amirliği’ne götürdü. Sürücüye ve araçta bulunan ailesine kabusu yaşatan korumalara vatandaştan tepki büyüktü. Korumalar tarafından ailesini gözü önünde darp edilen Serkan A., korumalardan şikayetçi oldu.

Olaydan hemen önce İBB başkanı evine bırakıldı

Yakın korumaların yaşattıkları dehşet öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu olaydan hemen öncesinde Beylikdüzü’ndeki evine bıraktıkları öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu Korumaları