Huzurevine Götürmek İçin Gelen Görevliler Yaşlı Adamın Cesedi Buldu

TAKİP ET

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 85 yaşındaki Hüseyin Yaşar, huzurevine gitmek üzere evine gelen görevliler tarafından göğsünden vurularak öldürüldü.

Olay, sabah saatlerinde Camikebir Mahallesi Hafız Kayyum Sokak'ta bulunan bir apartmanın 1. katındaki dairede meydana geldi. Huzurevine gitmek için işlemleri tamamlanan Hüseyin Yaşar'ı götürmek üzere evine gelen Orhangazi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ekipleri, daire kapısını hafifçe açık bulunca içeri girdiler. İçeride, yerde kanlar içinde yatan Hüseyin Yaşar'ı buldular ve yanında bir av tüfeği olduğunu fark ettiler.

Durumun hemen bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekibinin yaptığı inceleme sonucunda, göğsünden vurulan Yaşar'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Hüseyin Yaşar'ın cansız bedeni, savcının olay yeri incelemesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'nin morguna gönderildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Yaşar'ın neden ve nasıl vurulduğu, olayın ayrıntıları ve şüphelilerle ilgili daha fazla bilgi edinilmeye çalışılıyor.

Bursa ölüm haberi