Huzurevinde Skandal Olay! Görevli Hemşire İnsülin İğnesi İle Yaşlıları…

TAKİP ET

Hollanda'da huzurevinde kalan yaşlılara insülin enjekte ettiği iddia edilmesi üzerine savcılığın verdiği emirle bazı köy, kasaba kentlerdeki mezarların otopsi yapılmak üzere açılması istendiği ve bu olayı huzurevinde görevli olan bir hemşirenin gerçekleştirdiği iddia edildi.

Hollanda’da huzurevinde kalan yaşlılara insülin enjekte ettiği iddia edilmesi üzerine savcılığın verdiği emirle bazı köy, kasaba kentlerdeki mezarların otopsi yapılmak üzere açılması istendiği ve bu olayı huzurevinde görevli olan bir hemşirenin gerçekleştirdiği iddia edildi.

Olay, Aralık ayı başında Hollanda Rotterdam kentinde savcılığın verdiği emirle bazı köy, kasaba ve kentlerde mezarların açıldığı ve huzurevinde kalan yaşlıların naaşlarının mezardan çıkarılarak otopsisi yapılmak üzere incelemeye alındıkları belirtiliyor. Durumun nedenini ise huzurevinde görevli olan bir hemşirenin yaklaşık 2 gün önce 2 yaşlının ölümüne sebep olması olarak belirtiliyor. Hemşirenin şeker hastası olmayan yaşlılara insülin enjekte ettiği iddia ediliyor.

İNSİLÜN ENJEKTE EDEREK ÖLDÜRMÜŞ

Olayla ilgili alınan bilgilere göre, Güney Hollanda’da huzurevinde çalışan 21 yaşındaki Rahiied A. isimli genç kadının huzurevinde bulunan en az 3 şeker hastası olmayan yaşlıya insülin enjekte ederek ölümüne yol açtı. Yaşlıları öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan genç kadının insülin enjekte ederek işlediği cinayet sayısının bununla sınırlı kalmadığı öğrenildi.

12 KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRMÜŞ

Genç kadının daha önce staj yaptığı belirlenen Rotterdam ve Ridderkerk kasabasındaki huzurevlerinde de yaklaşık 12 yaşlının ölümünün şüpheli bulunduğu ve Rahiied isimli genç hemşirenin bu yaşlıları da insülin enjekte ederek öldürmüş olabileceği iddia ediliyor. Olayla ilgili soruşturmanın derinleştirildiği belirtiliyor. 

İNSÜLİN CİNAYETLERİ KOLAY KOLAY ANLAŞILMIYOR

Öte yandan hemşirenin insülin ile işlediği cinayetler ile ilgili konuşan uzmanlara göre, insülin cinayet için kusursuz bir araç çünkü çok ciddi bir tıp araştırması yapılmadığı sürece kolay kolay anlaşılamıyor.

 

Dünya haberleri Hollanda Huzurevi Yaşlıların ölümü İnsülin enjektesi İnsülin enjektesi cinayeti Hemşire