Husumetlisini vurmak isterken yanlışlıkla babasını ve kardeşini vurdu!

TAKİP ET

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde akıl almaz bir olay meydana geldi. Alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmanın kısa süre içerisinde alevlenip kavgaya dönüşmesi ile bir kişi, husumetlisini vurmak için pompalı tüfeği yanlışlık kişiye doğrultarak babasını ve kardeşi vurdu. Korkunç olay güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde zanlının öte yandan, kaçan kişilere rastgele ateş açtığı da gözüktü.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinin Gevher Nesibe Mahallesi Kurşunlu Sokak’ta geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan korkunç olayda, sokakta bulunan 57 yaşındaki çay ocağı işletmecisi M.Ç. ile taksi şoförü A.A. arasında para meselesi yüzünde tartışma yaşandı.

TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Çıkan tartışmanın büyümesi ile birlikte M.Ç. telefonla oğullarını arayarak gelmelerini istedi. Kısa süre de durağa gelen M.Ç.’nin yakınları yanlarında getirdikleri aletler ile durakta bulunan taksilere zarar vermeye başladı. Bu esnada Ö.Ç., aracındaki pompalı tüfeği ile durağın önünde bekleyen husumetlilerine ateş açtı.

BABASINI VE KARDEŞİNİ VURDU

Tüfekten çıkan saçmalar babası M.Ç. ile kardeşi F.Ç.’ye ve araçlara isabet ederken Ö.Ç., kaçan şahıslara da ateş etti. Yaşanan olay güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kayseri baba kardeş