Husumetlisini ayağından vurdu, kavgayı ayırmaya çalışanı öldürdü

TAKİP ET

Adana'da 19 yaşındaki Kadri Aslan, sosyal medya üzerinde başlayan küfürleşme sonucu rakibi Furkan Nuri Ç.'yi ayağından vurarak sokak kavgasına sürükledi. Ancak olayın bir trajediye dönüşmesine sebep olan şey, kavgayı ayırmaya çalışan 61 yaşındaki Halit Yakacı'nın rastgele ateş sonucu yaşamını yitirmesi oldu.

Olay, 23 Eylül'de Adana'nın Yüreğir ilçesinde Çamlıbel Mahallesi'nde meydana geldi. Kadri Aslan, Furkan Nuri Ç. ile sosyal medya platformları üzerinde yaşanan küfürleşmenin ardından buluşmak üzere anlaştı. Aslan, olay yerine ruhsatsız bir tabanca ile geldi. İki genç arasındaki sözlü tartışma hızla fiziksel bir kavgaya dönüştü ve Aslan, rakibi Furkan Nuri Ç.'yi ayağından vurdu.

Gürültüyü duyan 61 yaşındaki Halit Yakacı, kavgayı ayırmak için olay yerine geldi. Ancak kaçan Kadri Aslan, rastgele ateş açtı ve bu ateş sonucu Yakacı, göğsünden vurularak hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti ve Halit Yakacı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Furkan Nuri Ç. ise tedavi edildikten sonra hastaneden taburcu edildi.

Katil zanlısı Kadri Aslan, polis tarafından akrabasının evinde yakalandı ve olayda kullandığı tabanca otoyol kenarında bulundu.

Aslan, ifadesinde, rakibi Furkan Nuri Ç.'yi vurduktan sonra Halit Yakacı'nın vurulduğunu bilmediğini, kaçarken rastgele ateş açtığını söyledi ve pişman olduğunu ifade etti.

Kadri Aslan, polis tarafından tutuklandı ve olayın ayrıntıları soruşturma altında inceleniyor.

Adana ölüm haberleri kavga