Hukukçuların En Büyük İhtiyacı: Mahkeme Dosyası

TAKİP ET

Hukuk bürolarında ihtiyaç duyulan yegane materyal, pembe mahkeme dosyalarıdır. Aynı zamanda avukat dosyası veya icra dosyası olarak adlandırılan bu dosyaların; Marmara Büro Hizmetleri ile toplu satışı gerçekleştirilmektedir.

Hukuk öğrencilerinin ve hukukçuların en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi de mahkeme dosyalarıdır. Marmara Büro bünyesinde ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken bu dosyalar; piyasada farklı isimlerle de anılabilir. Adliye dosyası, dava dosyası, icra dosyası veya baro dosyası gibi farklı adlarda satılan bu belgelere; kırtasiye ürünleri veya büro malzemeleri satan firmalarda rastlamak mümkündür. Ancak geri dönüşümlü maddelerden yapılmasından dolayı çabuk yıpranan mahkeme dosyaları, en azından hukuk bürolarında, icra dairelerinde veya adliyelerde dağılmayacak şekilde olmalıdır. Marmara Büro; hukuk işlemlerinde kullanılan pembe dosyaların hem adet hem de toplu satışını gerçekleştirir. Tüm ofis ihtiyaçları veya büro malzemelerinde gösterdiği kaliteli ürün ve uygun fiyat bütünlüğünü, mahkemelerde kullanılan karton dosyalarda da gösterir. Tam kapak dosya veya yarım kapak dosya olarak farklı çeşitleri bulunan avukat dosyası; mahkemelerde davalarla ilgili dosyaların muhafaza edildiği ve geri dönüşümlü olarak imal edilen ürünlerdir. Klasikleşmiş rengi ve tipi nedeniyle her hukukçunun aşina olduğu mahkeme dosyalarının üzerinde ise dava, davacı, davalı ve vekillerin yazılabileceği bölümler bulunur. Uzun yıllar süren davalar hakkındaki arşivlemeler ve tekrar kullanım için uygun olan bu dosya modelleri; Marmara Büro'nun senelerdir sürdürdüğü hizmeti ile online platform üzerinden de satışa sunulmaktadır. Dava dosyalarındaki fiyat farklılıklarının ise dosya üretiminde kullanılan kağıt farklılıklarından oluştuğu bilinmektedir. Tek bir dosyayı satın almak büyük bir harcama olmasa bile mahkemelerde kullanılan yüzlerce dosya göz önüne alındığında ciddi bir harcama olarak kendisini gösterir. Bir avukatın meslek hayatı boyunca en önemli materyali olan pembe mahkeme dosyasına Marmara Büro Tüketim Malzemeleri'nden ulaşabilirsiniz.  

adliye dosyası adliye dosyası fiyatları adliye dosyası nereden alınır avukat dosyaları toplu satış avukat dosyası büro malzemeleri satış hukuk dosyaları hukuk dosyaları satışları hukuk dosyası satışı icra dosyası