Horlama meselesi yüzünden arkadaşını 20 yerinden bıçaklayıp öldürdü

TAKİP ET

Mesai arkadaşlarının tartışması kanlı bitti. Kenan Maral, M. E.'yi horlaması sebebiyle ilkte uyardı. İkili arasında yaşanan tartışma sonuca ulaşamayınca şefler vardiyalarını değiştirdi fakat husumet ikili arasında devam etti. M. E., gece vardiyası nöbetinden çıktıktan sonra Maral'ı uykusundayken 20 defa bıçakladı. Gözaltına alınan M. E.'nin boşanma sürecinde olduğu ve psikolojik sorunlarının olduğu iddia edildi.

Muğla'da horlama sebebiyle bir cinayet yaşandı. Mesai arkadaşını uykusundayken 20 yerinden bıçaklayıp öldürdü

NÖBETİNİ BIRAKIP ÖLDÜRMEYE GİTTİ

Olay Yalıkavak Mahallesi Flipper Sokak’ta yaşandı. Öğrenilen bilgilere göre, bir rezidansta güvenlik görevlisi olan M. E. ile aynı lojmanda olan Kenan Maral arasında horlama  yüzünden tartışma yaşandı. İkili arasında yaşanan husumetin ardından, şefleri tarafından ikilinin vardiyaları değiştirildi. Gece vardiyasında nöbet tutan M. E., sabaha karşı nöbetini çıkıp kendisini horladığı için uyaran Maral’ı uykusunda ekmek bıçağı ile 20 defa bıçakladı.

ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP İHBARDA BULUNDU

M. E., mesai arkadaşını öldürdükten sonra emniyet güçlerine olayı ihbar etti. İhbardan sonra olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Kenan Maral’ın hayatını kaybettiğini ifade etti.

EŞİ İLE BOŞANMA AŞAMASINDAYMIŞ

Eşinden de boşanma sürecinde olduğu ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen M. E., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kenan Maral’ın cansız bedeni, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

muğla iş arkadaşı horlama