Hizmetçi Takip Edip Hepsini Soydu

TAKİP ET

İstanbul'da bir süredir hizmetçi ile yaşayan kadın uzun süredir kendisine yardımcı olan Kırgızistan uyruklu hizmetçinin kendisini soyması üzerine büyük şok yaşadı.

İstanbul'da bir süredir hizmetçi ile yaşayan kadın uzun süredir kendisine yardımcı olan Kırgızistan uyruklu hizmetçinin kendisini soyması üzerine büyük şok yaşadı. 

İstanbul'da yaşayan E.T. isimli bir kadın bir süredir birlikte yaşadığı Kırgızistan uyruklu yabancı hizmetçisi tarafından soyuldu. Neye uğradığını şaşıran kadın zaman kaybetmeden polis ekiplerine haber verdi. Polisin başarılı çalışmaları sonrasında hırsızlık yapan Kırgızistan uyruklu kadının sadece olaydan bir gün sonra yakalandığı öğrenildi. 

Zeytinburnu'nda yaşanan E.T isimli kadının evde bulunan kasasında 16 bin lira ile 2 bin dolar bulunduğu öğrenildi. Bunun yanı sıra marka olan saat ve çantalarının da çalındığı şikayeti ile polise başvuran kadın evdeki hizmetçisinden şüphelendiğini söyleyerek konu hakkında şikayetçi oldu. 

HİZMETÇİ TAKİP EDEREK HIRSIZLIĞI PLANLAMIŞ

15 gün önce işe almış olduğu hizmetçisinden şüphelendiğini dile getiren kadın ifade verdi. Ardından evde parmak izi çalışması yapıldı. Hırsızlık büro amirliği  şikayetin hemen ardından harekete geçti. Bunun üzerine apartmana giren ve çıkan kişinin güvenlik kameralarına yansıması üzerine Kırgız hizmetçi olduğu tespit edildi. Polis ekipleri harekete geçti. Ardından yurt dışına çıkma hazırlığı yaptığı sırada sadece bir gün sonra kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin üzerinde aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda pek çok çalıntı eşyanın bulunduğu tespit edildi. Daha önce başka hırsızlık olaylarına karılıp karışmadığı konusunda araştırma yapılıyor. 

istanbul hizmetçi soygun