Hırvatistan'da Türk Bayrağına Çirkin Saldırı!

TAKİP ET

Hırvatistan'da Türk folklor ekibinin gösteri için geçişi esnasında bir kişinin Türk bayrağına saldırdığı öğrenildi. Yapılan bu çirkin saldırı karşısında Türk folklor ekibinin festivalden çekilmek istediğini söylediği öğrenildi.

Hırvatistan’da Türk folklor ekibinin gösteri için geçişi esnasında bir kişinin Türk bayrağına saldırdığı öğrenildi. Yapılan bu çirkin saldırı karşısında Türk folklor ekibinin festivalden çekilmek istediğini söylediği öğrenildi.

Hırvatistan’ın Dakovo kentinde düzenlenen Uluslararası folklor Festivali için Türkiye’den de bir folklor grubu katıldı. Grubun kortej geçişi esnasında Türk grubunun bayrağına saldırı yapıldı. Bir Hırvat gencin Türk bayrağına saldırısı herkesi şok etti. Sancağı önde taşıyan genç saldırıyı yapan şahsın elinden bayrağı almaya çalıştı. 

GÖZALTINA ALINDI

Türk bayrağına saldırmaya çalışan Hırvat genç olay yerindeki polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yetkililer ise yaşanan skandal sonrasında açıklamalarda bulundu. Saldırgan gencin aşırı derecede alkollü olduğu belirtildi. Hırvatistan’da Türk bayrağına yapılan bu çirkin saldırı sonrasında Türk folklor grubu festivalden çekilmek istediklerini açıkladı. Fakat Belediye Başkanı yaşanan bu çirkin olay adına hem Türk halkı hem de Türkiye Cumhuriyetinden özür dilediğini söyledi.

 

hırvatistan türk bayrağı saldırı bayrağa saldırı