Hırsızlık yaparken yakalandı! 'Benim raporum var ne yapabilirler bana'

TAKİP ET

Güngören'de bir zincir market şubesinde şaşkınlık veren bir olay meydana geldi. Hırsızlık yaptığı öne sürülen iki kadın, çalışanlar tarafından hırsızlık yaptığı anlaşıldı. Hırsızlardan biri kaçmaya başarırken, diğer hırsız içeride tutuldu. Marketin içinde tutulan kadın "Çalıyorum. Benim ekmeğim kusura bakma, benim raporum var, ne yapabilirler bana. Kendimi de öldürürüm, buradakileri de öldürürüm" dedi.

Güngören'deki Posta Caddesi'nde yer alan bir zincir markete 12 Kasım Cumartesi akşam vakitlerinde meydana gelen olayda 2 kadın içeride biraz gezindikten sonra iddialara göre raflardan aldıkları ürünleri çantalarına ve yanlarındaki poşetlere koydu. Bir market çalışanının durumu fark etmesiyle kadınlar kaçmaya çalıştı.

Kadın hırsızlardan biri kaçmaya çalıştığı esnada marketin kapısına sıkıştı. Çığlıklar atan kadın, sıkıştığı yerden çıkarılarak kaçmayı başardı. Diğer kadın hırsız ise market çalışanları tarafından çıkmasına izin verilmedi. Çalışanlar durumu polis ekiplerine ihbar etti.

"ÇALIYORUM, BENİM EKMEĞİM KUSURA BAKMA"

Marketin içinde çıkmasına izin verilmeyen hırsız kadın, "Çalıyorum. Benim ekmeğim kusura bakma. Benim raporum var, ne yapabilirler bana. Polis beni almıyor. Alıp götürse bırakacak" dedi. Aynı anlarda telefonda biriyle de konuşan kadın şüphelinin karnını göstererek, "Ben buradaki insanları öldüreceğim, kendimi de öldürteceğim. Ben neler yapacağım, görsünler. İnşallah bu bebek ölür" ifadelerini kullandı.

Hırsızlık şüphelisi bir kadın gözaltına alındı. Yaşananlar olay ise marketteki diğer müşterilerce cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.

 

İstanbul hırsızlık olayı