Hırsızlık İçin Girdi Genç Kıza Tecavüz Etmeye Kalktı

TAKİP ET

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir eve hırsızlık için giren Mehmet Ramazan evde bulunan genç kıza cinsel istismarda bulunmaya çalıştı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir eve hırsızlık için giren Mehmet Ramazan evde bulunan genç kıza cinsel istismarda bulunmaya çalıştı. 

Muğla'nın Fethiye ilçesinde korkunç bir hırsızlık ve cinsel taciz olayının yaşanması bölgede bulunan vatandaşlarında harekete geçmesine sebep oldu. Bölgede üniversite öğrencisi bir genç kızın yalnız yaşadığı eve gece saatlerinde bir hırsız girdi. Hırsız evde hırsızlık yapmanın yanı sıra 20 yaşındaki genç kıza saldırarak cinsel tacizde bulunmaya çalıştı. Ancak genç kızın çığlıklarından korkan ve kısa süre içerisinde komşuların harekete geçeceğinden endişelenen sapık hırsız kaçarak uzaklaşmak istedi. 

Sabaha karşı 5 sularında yaşanan olay sonrasında genç kızın bir hayli korktuğu ve sesine kısa sürede komşuların uyanarak koştuğu öğrenildi. 

EVDEKİ GENÇ KIZA TECAVÜZ ETMEYE KALKIŞTI!

Sabah saatlerinde kapının kilidini kırarak eve giren hırsız bunun üzerine evde bir süre dolaşmaya başladı. Yaptığı keşif sonrasında evde 850 lira nakit para bulurken aynı zamanda ev sahibi genç kızın akıllı telefonunu aldı. Bir süre sonra evde olan gürültüye uyanan 20 yaşındaki genç kız hırsızla karşı karşıya geldi. Genç kızı gören hırsız ise genç kıza şiddet uygulayarak saldırdı ve ardından tecavüz etmeye kalkıştı. Genç kızın saldırı karşısında bağırması ve komşulardan yardım istemesi üzerine korkarak kaçan hırsız polis tarafından başlatılan arama çalışmasının ardından kısa bir süre sonra yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra çıkarılan mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi. 

hırsızlık muğla genç kız cinsel taciz