Hırsını Alamayan Lise Öğretmeni Öyle Bir Şey Yaptı Ki...

TAKİP ET

Tokat'ta bir lisede çalışan öğretmen kızdığı öğrencisine karşı hırsını alamayınca öğrencisinin üzerine içecek döktü. Öğretmen hakkında soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Tokat'ta bir lisede çalışan öğretmen kızdığı öğrencisine karşı hırsını alamayınca öğrencisinin üzerine içecek döktü. Öğretmen hakkında soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

Tokat'ta bulunan bir lisede edebiyat öğretmeni olarak çalışan bir kişinin öğrencisine yapmış olduğu hareket büyük şaşkınlığa sebep oldu. Öğrencisinin ders içerisinde yaptığı hareketlere sinirlenen edebiyat öğretmeni herkesin içerisinde öğrencisinin kafasından aşağı içecek döktü. Bunun ardından lise öğrencisinin ailesi öğretmen şikayetçi olduğunu dile getirdi. 

Teneffüste aldığı ancak içemediği için sınıfa çıkardığı içeceği gören edebiyat öğretmeni sınıfta son derece sinirlendi. Öğrencisine bir süre kızıp bağırdıktan sonrra hızını alamadığı öğrenildi. Bunun üzerine öğrencisinin yanına giderek içeceği üzerine döktü. Ardından sınıftan çıkararak üzerini temizlemesini istedi. 

ÖĞRETMEN HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Teneffüste karton bardak içerisinde sıcak çikolata alan öğrenci zilin çalması ile birlikte içemediği gerekçesi ile içeceği sınıfa götürdü. Camın kenarına koymuş olduğu içeceğinin tahta kaşığını bir arkadaşı istedi. O sırada arkadaşına kaşık verdiği sırada bunu gören edebiyat öğretmeni çok sinirlendi. Bir süre bağırdıktan sonra içeceği öğrencisinin başından aşağı döktü. Ardından sınıftan çıkardı. Müdür yardımcısının yanına giden öğrenci rehberlik öğretmeni tarafından eve gönderildi. Durumu ailesine anlattı. Ailesi tarafından sağlık kontrolünün ardından emniyette şikayet işlemleri başlatıldı. Bu işlemlerin ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kızgın öğretmen hakkında soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

tokat eğitim sağlık öğretmen