Hindistan'da Eşine Benzerine Zor Rastlanacak Boşanma Davası

TAKİP ET

Hindistan'da bir hafta önce evlenen adam, karısına öyle bir nedenden ötürü boşanma davası açtı ki duyanın ağzı açıkta kalıyor.

Hindistan’da bir hafta önce evlenen adam, karısına öyle bir nedenden ötürü boşanma davası açtı ki duyanın ağzı açıkta kalıyor. Bir hafta önce evlendiği karısına sakal bıraktığı ve sesinin erkek sesine benzediği gerekçesiyle boşanma davası açan çiçeği burnunda damat, dünyada gündem oldu.

Times Of India’nın haberine göre mahkemeye başvuran damat, gerdek gecesine kadar eşinin yüzünü hiç görmediğini, gelinin ailesinin bunu özellikle yasakladığını ve yüzünün de zaten kapalı olduğunu belirtti. 

Sakalı Vardı, Sesi de Erkek Sesi Gibiydi

Rupesh takma ismiyle açıklamalarda bulunan damat, “Eşimin yüzünü ilk gördüğüm zaman makyaj yapmıştı. İşim gereği düğünden bir hafta sonra şehre gittim. Geri geldiğimde ise sakallı olduğunu gördüğümde şok oldum. Ayrıca sesi de erkek sesine benziyordu. Durum hakkında gelinin ailesiyle görüştüğümde ise bana, evlilik gerçekleştiği için onunla kalmaktan başka çarem olmadığını söylediler. Bende önce polise sonrada mahkemeye müracaat ettim.” şeklinde konuştu. 

Gelinin Avukatı, İddialar Asılsız

Olay hakkında açıklamalarda bulunan gelinin avukatı ise mahkemeye intikal eden iddiaların aslı olmadığını, damadın ailesi tarafından gelinin fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını ileri sürdü.

Damat tarafından ileri sürülen iddiaların gerçeklerle uyuşmadığını ileri süren mahkeme heyeti ise boşanma davasını reddetti.  

Hindistan boşanma davası erkek sesi sakal Time Of India