Hiç Kimse Hamile Olduğunu Fark Etmedi! 19 Yaşındaki Genç Yurtta Doğurduğu Bebeği Camdan Aşağı Attı

TAKİP ET

Çin'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Henüz 19 yaşında olduğu öğrenilen bir genç kız hamile olduğunu herkesten sakladı. Öğretmenlerinin bile hamile olduğunu anlamadığı genç kız kaldığı öğrenci yurdunda doğurduğu bebeği 5. kattan aşağı attı.

Çin’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Henüz 19 yaşında olduğu öğrenilen bir genç kız hamile olduğunu herkesten sakladı. Öğretmenlerinin bile hamile olduğunu anlamadığı genç kız kaldığı öğrenci yurdunda doğurduğu bebeği 5. kattan aşağı attı.

Olay, Çin’de bir kız öğrenci yurdunda meydana geldi. İsmi belirtilmeyen ve 19 yaşında olduğu öğrenilen bir genç kız kaldığı öğrenci yurdunda herkesten habersizce doğurduğu bebeğini 5. kattan aşağı attı.

HİÇ KİMSE HAMİLE OLDUĞUNU ANLAMADI

Akıllara durgunluk veren olayda, 19 yaşında olan ve hamile olduğu öğrenilen genç kızın hamilelik süresince öğretmenleri de dahil hiç kimsenin hamile olduğunu anlayamadığı ve genç kızın kaldığı yurtta doğurduğu bebeğini doğurduktan hemen sonra yurdun 5. katından boşluğa bıraktığı öğrenildi.

YENİ DOĞAN BEBEK ÖLDÜ

Dehşete düşüren olayda bebeğin cinsiyeti açıklanmazken annesi tarafından camdan aşağı atılan yeni doğan bebeğin öldüğü belirlendi. Bebeğini doğurduktan sonra boşluğa bırakan annenin ertesi gün hiçbir şey yokmuş gibi okula giderek derse girdiği öğrenildi. Bebeğin öldüğü bilgisine ulaşılırken genç annenin de sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı. Hastanede anneye yapılan sağlık incelemelerinde bebeğin daha doğmadan anne karnında öldüğü belirlendi. Bebeğin ölü doğmasından dolayı annenin ceza almayacağı da açıklandı.

 

Dünya haberleri Çin Çinde gizli doğum yapan genç kız Doğurduğu bebeği camdan atan kız