Herkesin Konuştuğu Palu Ailesinde Yeni İddia Ortaya Atıldı!

TAKİP ET

Herkesin konuştuğu Palu ailesinin damadı Tuncer Ustael için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Eniştenin öz ablasının üvey çocuklarına da çeşitli şekillerde cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Müge Anlı programında işlenen ve tüm ülkeyi etkisine alan Palu ailesi olayları durulmak bilmiyor. Her geçen gün korkunç aile hakkında yeni iddialar ortaya atılıyor. Olayların içerisinde cinsel istismar, gasp, cinayet ve tehdidin bulunduğu sarmal içerisinde Tuncer Ustael hakkında yeni bir iddia daha alevlendi. Olaylı eniştenin ablasının üvey kızlarına da cinsel istismarda bulunduğu dile getirildi. 

Palu ailesi 11 yıldır kayıp olan Meryem Tahnal ile Melike Tahnal'ın akıbeti için canlı yayına katılmışlardı. Başvurunun ardından olay ele alındı. Ancak tüm ülkeyi dehşete sürükleyen olaylar bir kez daha gündeme gelmeye başladı. Ailenin eniştesi olan Tuncer Ustael'in pek çok kişiye kendisini 'cinci hoca' olarak tanıttığı ve istismarlarda bulunduğu belirlendi. 

YENİ BİR İSTİSMAR İDDİASI ORAYA ATILDI

Palu ailesinin damadının pek çok çocuğa cinsel istismarda bulunduğu, aileyi uyutarak çeşitli işkenceler yaptığı, ailenin mal varlığına el koyduğu ve iki kaybın cinayetinden sorumlu olduğu iddia edilmişti. 

Günlerdir iddialara ve yayına bağlanan seyircilere yalanlama yapan Tuncer Ustael hakkında bugün canlı yayında yeni bir iddia ortaya atıldı. Öz ablasının eşinden olan üvey çocuklarına da cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Mahalleli tarafından ortaya atılan korkunç iddialar sonrasında Tuncer Ustael daha öncekilerde olduğu gibi bu iddiaları yeniden yalanladı. 

palu ailesi cinsel istismar tuncer ustael