Herkesin Konuştuğu Boşanma Sonrası Mal Varlığı Nasıl Paylaşılacak?

TAKİP ET

Büyük şok yaratan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin boşanma kararı almalarının ardından mal paylaşımının nasıl gerçekleştirileceği merak konusu oldu.

Büyük şok yaratan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin boşanma kararı almalarının ardından mal paylaşımının nasıl gerçekleştirileceği merak konusu oldu. 

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı yıllar süren bir birliktelik yaşamışlardı. Bu birliktelik sonrasında Acun Ilıcalı eşinden ayrılmış ve bir yıl önce görkemli bir düğün ile Şeyma Subaşı ile evlenmişti. Bunun ardından ikilinin sadece bir yıl sonra boşanma kararı almaları büyük şok etkisi yarattı. 

İkilinin boşanmalarında ihanet iddiaları gündeme gelmeye başladı. Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile bir birliktelik yaşadığı ve aynı zamanda Acun Ilıcalı'nın Deren Talu'ya Londra'dan bir ev aldığı iddialar arasında yer alırken ikiliden herhangi bir açıklama gelmedi. 

MAL PAYLAŞIMI NASIL YAPILACAK

Şeyma Subaşı ile ayrılan ve evliliklerini tek celsede bugün itibari ile sonlandıran Acun Ilıcalı'nın mal paylaşımını nasıl gerçekleştireceği merak konusu oldu. Anlaşmalı bir şekilde tek celsede boşanan ikilinin arasındaki mal paylaşımı konusunda çeşitli iddialar gündeme gelmeye başladı. Evlilik öncesinde ikili arasında herhangi bir evlilik sözleşmesinin imzalanmamış olması halinde Acun'un mal varlığının bir kısmını kaybedebileceği öğrenildi. Evlilik sözleşmesi imzalandıysa Şeyma Subaşı'nın mal varlığı üzerinde herhangi bir hak iddia edemeyeceği öğrenildi. İkili birbirlerinden evlilik öncesi bir hak iddia edemeyeceklerini ifade ettiler. Mal paylaşımı konusunda basınla henüz herhangi bir şeyin açıklanmadığı ifade edildi. 

acun ılıcalı şeyma subaşı mal paylaşımı boşanma