Herkesin Hayran Olduğu O Aşk Kabusa Dönüştü! Kanser Hastası Eşini Dövdü, Kuzeni ile Aldattı, Tecavüz Etti...

TAKİP ET

Yeşim Gökyar, 16 yıldan bu yana kanserle savaşırken, karşısına çıkan gence aşık oldu. Onun hikayesi uzun süre 'Ezber bozan aşk hikâyesi' başlığıyla haberlere de konu oldu. Ancak, genç kadının yıldırım aşkı bir anda kabusa dönüştü. Eşinden şiddet gördü, tecavüze uğradı, aldatıldı…

Yeşim Gökyar, 16 yıldan bu yana kanserle savaşırken, karşısına çıkan gence aşık oldu. Onun hikayesi uzun süre “Ezber bozan aşk hikâyesi” başlığıyla haberlere de konu oldu. Ancak, genç kadının yıldırım aşkı bir anda kabusa dönüştü. Eşinden şiddet gördü, tecavüze uğradı, aldatıldı…

Yeşim Gökyar 25 yaşında. Henüz 9 yaşındayken yakalandığı cilt kanseri nedeniyle, 16 yıldır hastane koridorlarında hayatına devam ediyordu. Tam da umudu tükendiği anda sosyal medya hesabından, bir arkadaşının da aracılığı ile 33 yaşındaki Orhan Kazan ile tanıştı. Yeşim, artık çok az ömrünün kaldığını ve bacağının da kesilmek üzere olduğunu biliyordu. Orhan Kazan’a, "Ben hastayım. Sana hiçbir şey veremem" dedi, ancak Orhan onu bırakmadı. "Seninle geçireceğim bir gün bir ömre bedel" diyen Orhan ve Yeşim, geçtiğimiz yıl 24 Eylül’de evlendi. Hayalleri gerçek olan genç kadının bu hikayesi, "Ezber bozan bir aşk hikâyesi" başlığıyla manşetlerde yer aldı. Fakat, daha sonra büyü bozuldu ve Yeşim, kabusu yaşamaya başladı. 

SON İKİ AYDA ŞİDDET UYGULAMAYA BAŞLADI
Orhan Kazan, iddialara göre son iki ayda kanser hastası eşi Yeşim Gökyar’a hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uygulamaya başladı. Orhan Kazan’ın genç kadına, "Hastalığından bıktım. İntihar et, sen de kurtul ben de kurtulayım" bile dediği iddia edildi. Yeşim Gökyar ise kanserin artık son evresine geldiğinde, üstüne bir de eşinden gördüğü şiddet eklenince, iyice çöktü. 

ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTI, TECAVÜZ ETTİ, ALDATTI
Eşi ile 5.5 ay süren evliliğinde yaşadığı kabusu anlatan genç kadın, eşinden ilk tokadı evliliğinin 3. gününde yediğini anlattı. Sahilde aile yakınları ile birlikteyken, hastalığı nedeniyle çabuk yorulduğunu söyleyen genç kadın, eşinin bunun üzerine kendisine tokat attığını, sonra arabada bir kez daha vurduğunu ve gözlerini hastanede açtığını söyledi. Yeşim Gökyar, “18 Şubat'ta bana tecavüz etti. Tekrar teşebbüs etti, ama karşı koyabildim. 30 adet kemoterapi ilacımla, 5 adet mide koruyucu ilacımı bana zorla yutturdu. Sonra odasına gidip ölmemi bekledi. Manevi ablam kurtardı. Beni kuzenimle ve eski sevgilisiyle aldatmış. Arkadaşlarımızdan hastane masrafı adı altında bir dolu para almış. Evde uyuşturucu madde buldum ama konduramadım. Meğer madde kullanıyormuş. Hatta 2011'de madde satıcılığından gözaltına alınmış.” ifadelerini kullandı. 

 

yeşim gökyar kanser hastası orhan kazan yılın aşkı ezber bozan aşk haber son dakika haberler