Herkes İzledi! Gece Vakti Sokak Ortasında Sevgilisini...

TAKİP ET

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşanan olayda İrlandalı kadın turist Türk sevgilisi tarafından sokak ortasında tekme tokat dövüldü. İkisi de alkollü olduğu öğrenilen sevgililerin o anları çevrede bulunanlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Genç kadın sevgilisinden şikayetçi olmadı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı tarihi Kervansaray binasında dün gece saat 02.00 sıralarında yaşanan olayda, İrlandalı kadın turist çıkan Tartışmanın ardından Türk sevgilisi tarafından sokak ortasında çevredekilerin Şaşkın bakışları arasında tekme tokat dövüldü. Çevrede bulunan vatandaşlar durumu Polise haber verirken bir yandan da olanları cep telefonu kamerası ile kaydetti.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Polis ekipleri olay yerine gelerek duruma müdahale ederken İrlandalı kadın turist sevgilisinden şikayetçi olmadı. Bir süre sonra polis ekipleri sevgilisi tarafından darp edilen kadınları aynı yerde bir kez daha fark etti. Polisler kadına yeniden şikayetçi olup olmadığını sordu fakat kadın yine şikayetçi olmadı. Kadın Türk sevgilisi gibi alkollü ve ayakta durmakta zorlanırken polis ekiplerinin çağırdığı 112 Acil Servis ambulansı ile Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi edilen kadın daha sonra taburcu edildi.

 

Aydın kuşadası darp son dakika