Herkes Evden Çıktıktan Sonra İçeriye Girip El ve Ayaklarını Koli Bandı ile Bantlayarak İşkence Yaptılar

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta Suat D.'nin Evine giren kimliği belirsiz kişiler ağzını Ve ayaklarını koli bandı ile bağlayıp darp ettikten sonra kolumda bulunan altın bilezikleri alıp kayıplara karıştı.

Kahramanmaraş Aksu ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre eşi namaza giden 58 yaşındaki Suat D.'nin evinin kapısı çaldı. Kapıyı açan kadının üzerine saldıran kimliği belirsiz kişiler kadını darp ederek ellerini ağzını Ve ayaklarını koli bantladı. Şüpheliler, kadının kolunda bulunan 4 altın bileziği gasP ettikten sonra evden kaçtı. 

KENDİ İMKANLARI İLE KURTULDU

Talihsiz Kadın kendi imkanları ile koli bantlarından kurtulduktan sonra çığlık atarak komşularından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından kadın ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan Tedavinin ardından Suat D. taburcu edildi. Polis ekipleri Evde yaptıkları detaylı aramanın ardından şüphelilerİ yakalamak için çalışma başlattı

kahramanmaraş aksu gasp son dakika