Herkes Deli Dedi O Aldırış Etmedi: 43 Yaşındaki Kadın Köpeğiyle Evlendi!

TAKİP ET

Kuzey İrlan'da da duyanları şaşırtan olay herkesi şaşırtırken 43 yaşında olduğu öğrenilen ve morg görevlisi olan bir kadının yaklaşık 8 yıldır beraber yaşamını sürdürdüğü köpeği ile evliliğini aldığı resmi belge ile tescillemiş oldu.

Kuzey İrlan’da da duyanları şaşırtan olay herkesi şaşırtırken 43 yaşında olduğu öğrenilen ve morg görevlisi olan bir kadının yaklaşık 8 yıldır beraber yaşamını sürdürdüğü köpeği ile evliliğini aldığı resmi belge ile tescillemiş oldu.

Kuzey İrlanda’da 43 yaşındaki bir kadının köpeği ile yaptığı evlilikle çalkalanıyor. Wilhelmina Morgan Callaghan isimli morg görevlisi kadın sekiz yıl önce sahiplendiği bir köpekle kendisine sadık olduğu için evlendi.

HERKES DELİ DEDİ O UMURSAMSADI

Kendisinin köpeğiyle evlendiği için insanlardan çok büyük tepkiler aldığını ve herkesin ona deli dediğini söyleyen kadın, ‘King’ isimli köpeği ile oldukça mutlu bir yaşam sürdürdüğünü söyledi. Morg görevlisi olarak çalışan kadının işini kaybettiği zamanlardan evinin su altında kaldığı zamana kadar her zor anında köpeğinin yanında olduğunu söyledi. 

EVLİLİĞİNİ BELGEYLE TESCİLLEDİ

Toplamda 11 adet köpeği olan kadın yaptığı evlilik sonrasında İngiltere’de yasal olduğu için evlilik belgesi aldığını ve kendisine sadık olan köpeği ile bu belge sayesinde tescilli olarak evlendiğini belirtti. 

 

kuzey irlanda köpek evlilik belge 8 yıl morg görevlisi kadın