Herkes Bu Tarihe Kitlenmişti! AK Parti'nin Yenikapı Mitingine Kaç Kişi Katıldı?

TAKİP ET

AK Parti bugün Yenikapı'da gerçekleştirdiği 'Büyük İstanbul Mitingi'ne çok sayıda kişi katıldı. Anadolu Ajansı'ndan aktarılan bilgilere göre mitingde, 1 milyon 300 bin kişi yer aldı.

AK Parti bugün Yenikapı’da gerçekleştirdiği ‘Büyük İstanbul Mitingi’ne çok sayıda kişi katıldı. Anadolu Ajansı’ndan aktarılan bilgilere göre mitingde, 1 milyon 300 bin kişi yer aldı. 

AK Parti’nin bugün Yenikapı’da gerçekleştirdiği miting ile ilgili yetkililerden alınan bilgilere göre, helikopterle havadan metrekareye düşen kişi sayısı hesabı yapıldı. Ayrıca bugün HDP’nin İstanbul’da gerçekleşen mitingi için de havadan bir ölçüm yapıldı. Yapılan ölçümler sonrasında rakamlar paylaşıldı.

AK PARTİ MİTİNGİNE 1 MİLYON KİŞİ KATILDI

Yapılan ölçümlere göre, Yenikapı’da düzenlenen AK Parti mitingine yaklaşık 1 milyon 300 kişi katılım gösterirken Bakırköy Halk Pazarında gerçekleştirilen HDP mitingine ise yaklaşık 15 bin kişinin katılım gösterdiği belirtildi. 

HDP MİTİNGİNDE 14 KİŞİYE GÖZALTI

Öte yandan Bakırköy’de gerçekleştirilen HDP mitinginde güvenlik tedbiri alan polis ekiplerinin, haklarında gözaltı kararı bulunan ve yasa dışı pankart ile flama taşıyan 14 şüphelinin gözaltına aldığı öğrenildi. 

 

AK Parti HDP Bakırköy Yenikapı Büyük İstanbul mitingi