Herkes Bu Kadını Konuşuyor! Eve Gelen Tamirciyi Tecavüz Etti, Ardından Bunları Söyledi

TAKİP ET

ABD'de bir kadın eve gelen tamirciye tecavüz etti. Tamirciye tecavüz eden ve üzerine adamı tehdit eden kadın, olayı polise anlatması durumunda her şeyi tam tersine çevirerek anlatacağını belirtti.

ABD’de bir kadın eve gelen tamirciye tecavüz etti. Tamirciye tecavüz eden ve üzerine adamı tehdit eden kadın, olayı polise anlatması durumunda her şeyi tam tersine çevirerek anlatacağını belirtti.

Olay, 20 Nisan 2018’de ABD’nin Kuzey Karolina Eyaleti’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 47 yaşında olduğu öğrenilen Mildred Newsome, evine gelen tamirciye tecavüz etti. Duymaya alışık olunmayan bu olayı gerçekleştiren kadının tecavüz sonrasında bir de adamı tehdit ettiği öğrenildi.

ZORLA ORAL SEKS YAPTIRDI

47 yaşındaki Mildred isimli kadının evine gelen tamircinin üzerine doğru giderek mağdurun elini göğsüne koyduğu ve zorla oral seks yaptırdığı öğrenildi. Adamı tüm bunlara zorlayan kadının bir de üstüne tamirciyi tehdit ettiği ve olan biteni polise anlatması durumunda her şeyi tam tersi şekilde anlatacağını söylediği öğrenildi.

CİNSEL SALDIRIDAN MAHKEMEYE ÇIKACAK

Olay sonrasında kadının elinden kurtulan ve tamir için gittiği evden güç bela çıktığı öğrenilen talihsiz adamın soluğu poliste aldığı öğrenildi. Geride bıraktığımız Cumartesi günü yakalanan Mildred isimli kadının ilk olarak kefaletle serbest bırakıldığı öğrenilirken ikinci dereceden cinsel suç ve cinsel saldırıyla suçlanan kadının tekrar mahkemeye çıkacağı bilgilerine ulaşıldı. 

 

Dünya haberleri ABD Ku Kadın erkeğe tecavüz etti Tamirciye tecavüz eden kadın Tamirci