Her Yerde Aranan Elif, Bakın Nerede Bulundu

TAKİP ET

Bursa'da iş aramak için bir hafta önce evden çıkan ve bir daha geri Dönmeyen 22 yaşındaki Elif Özdemirkan'ın Ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu. Yapılan aramalar sonucunda genç kız Sakarya'da bulundu. Aile Sakarya'dan kızlarını alarak Bursa'ya geri döndü.

Bursa'da iş aramak için bir hafta önce evden çıkan ve bir daha geri Dönmeyen 22 yaşındaki Elif Özdemirkan’ın Ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu. Yapılan aramalar sonucunda genç kız Sakarya'da bulundu. Aile Sakarya'dan kızlarını alarak Bursa'ya geri döndü. 

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Demirtaş Barbaros Mahallesinde ailesi ile birlikte yaşayan ve Uludağ Üniversitesi çocuk gelişimi bölümü mezunu olduğu öğrenilen Elif Özdemirkan geçtiğimiz hafta perşembe günü iş başvurularında bulunmak için evinden çıktı.

BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ
Kızlarının bir daha dönmemesi üzerine aile durumu polise bildirdi.  Elif Özdemirkan basında da kaybolduğuna dair haberlerin çıkmasının ardından Dün Sakarya'da polise başvurdu. Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine Fatma ve Ertuğrul Özdemirkan çifti Bursa'dan Sakarya'ya giderek kızlarını aldı ve Bursa'ya geri döndü. Emniyette ifadesi alınan Elif Özdemir kanın kaçırılma ya da kaybolma olayının olmadığını iş aramak için kendi isteğiyle evden çıktığını söylediği öğrenildi. Özdemirkan, sağlık durumunun da iyi olduğunu belirterek hakkında yanlış haberler yazıldığını Kendi isteğiyle iş bulmak için evden gittiğini sonra da Sakarya'da polise kendisinin başvurduğunu, ailesine haber verilmesi ile evine geri döndüğünü söyledi.

 

elif bursa kayıp son dakika son dakika haberi