Her Yer Kan Gölüne Döndü! Para İstedi, Vermeyince Aracından İndirerek Elindeki Bıçakla…

TAKİP ET

İstanbul Beykoz'da herkesin gözü önünde aracından indirdiği adamı defalarca bıçaklayan gözü dönmüş adam olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Değnekçilik yaptığı öğrenilen ve aracını park eden adamdan istediği parayı alamayan gözü dönmüş adam elindeki bıçakla dehşet saçtığı polis ekiplerinin şahsı yakalamak için geniş çaplı arama başlattığı öğrenildi.

İstanbul Beykoz’da herkesin gözü önünde aracından indirdiği adamı defalarca bıçaklayan gözü dönmüş adam olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Değnekçilik yaptığı öğrenilen ve aracını park eden adamdan istediği parayı alamayan gözü dönmüş adam elindeki bıçakla dehşet saçtığı polis ekiplerinin şahsı yakalamak için geniş çaplı arama başlattığı öğrenildi.

Olay, İstanbul Beykoz Kavacık’ta meydana geldi. Geride bıraktığımız Çarşamba günü yaşandığı öğrenilen dehşet verici olayda, boş bir araziye simit tezgahı kuran ve burada araçlarını park edenlerden ‘Değnekçilik’ yaparak para aldığı öğrenilen şahsın bir araç sahibinden istediği parayı alamayınca gözü dönmüş bir şekilde araç sahibine saldırdığı ve bıçak darbeleriyle şahsı yaraladığı öğrenildi.

ÖNCE ARABAYA DAHA SONRA SÜRÜCÜYE SALDIRDI

Alınan bilgilere göre, değnekçilik yapan ve araç sahibinden istediği parayı alamayan şahıs, önce aracın camlarını kırdı daha sonra araçtan inen sürücüye tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Elindeki bıçağı sürücünü bacağına saplayan şahıs bununla da yetinmedi kaçarak bir döviz bürosuna sığınan sürücüyü burada da yakalayarak bıçakla saldırmaya devam etti. Çevredeki kalabalık olayı dehşet verici gözlerle izlerken bazı vatandaşların duruma müdahale etmek istediği ancak başarılı olamadığı görüldü. 

KARISI OLAY YERİNE GELDİ

Saldırgan sürücüyü bacağından defalarca bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşırken saldırıya uğrayan şahsın yakın bir yerde çalıştığı öğrenilen karısı olay yerine gelerek eşini kanlar içinde yerde yatarken görünce büyük bir şok geçirdi. Çevredekileri de elindeki bıçakla tehdit ettiği ve sürücüyü defalarca bıçaklayarak yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtığı belirlenen saldırganın yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

İstanbul Beykoz Kavacık Değnekçi Saldırı Bıçaklı saldırı