Her Şeyi İtiraf Ettiler! Bavul Dolusu Parayı Sahibine Ulaştırdıkları Söylenmişti, Hepsi Yalan Çıktı

TAKİP ET

Antalya'nın Kaş ilçesinde otomobillerine yaşlı bir çifti aldıkları ve çiftin unuttuğu 500 bin lirayla dolu bavulu yerine ulaştırdıklarına dair bir iddia ortaya atan iki gencin söylediği her şey yalan çıktı. İşte olayın ayrıntıları…

Antalya’nın Kaş ilçesinde otomobillerine yaşlı bir çifti aldıkları ve çiftin unuttuğu 500 bin lirayla dolu bavulu yerine ulaştırdıklarına dair bir iddia ortaya atan iki gencin söylediği her şey yalan çıktı. İşte olayın ayrıntıları…

Olay, Antalya Kaş Ova Mahallesi’nde meydana geldi. Bir alış veriş merkezinde kasap olarak çalışan Mehmet Aka ve yanındaki arkadaşı Ercan Şaşıoğlu’nun bugün ellerindeki paralarla poz vererek ortaya attıkları otostop yalanının iç yüzü ortaya çıktı. 

İŞTEN KOVULMUŞLAR

Alınan bilgilere göre, alışveriş merkezindeki işlerinden kovulan bu iki isim yeni bir iş bulabilmek için bir kurgu hazırladı. Hazırladıkları kurguyu içi para dolu bir bavul ve ellerinde tuttukları para desteleri ile sosyal medya hesaplarından paylaşan ikili bununla da kalmadı ve hem yerel hem de ulusal basını arayarak kurguyu anlattı. Bu iki ismin iş bulabilmek için yarattıkları bu kurgu kentte hızla yayılmaya başladı.

AMAÇLARI GÜVENİLİR İNSAN İMAJI YARATMAKMIŞ

Mehmet Aka ve Ercan Şaşıoğlu’nun yolda otostop yapan yaşlı bir çift gördüklerini ve araçlarına aldıklarını çifti inecekleri yerde bıraktıktan sonra arabada unutulan bavulu fark ettiklerini ve bu bavulu sahiplerine ulaştırdıkları belirtilmişti. Tamamen kurgu olan bu olayda ikilinin sadece güvenilir insan imajı oluşturmak olduğunu söyledikleri öğrenildi. 

ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN SAHİBİ AÇIKLAMA YAPTI

Ortaya çıkan olay sonrasında Şaşıoğlu ve Aka’nın kovulduğu alışveriş merkezinin müdürü Veli Özdemir açıklama yaptı. İkilinin her zaman çok disiplinsiz olduklarını ve hep telefon ve sosyal medyayla ilgilendiklerini söyledi. Ortaya çıkan bu olay sonrasında söylenenlere inanmadığını belirten Özdemir, ‘Yine de aklımda acaba mı diye bir soru geçti ama yalan olduğunu anladım’ dedi.

 

Antalya Kaş Ova Otostop yalanı İşten kovulanlar 500 bin lira yalanı