Her Şeyi İtiraf Etti! Cani Evlat, Annesini Başından Vurarak Öldürdü

TAKİP ET

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde tartıştığı oğlu tarafından av tüfeğiyle başından vurulan kadın hayatını kaybetti.

Denizli'nin Sarayköy ilçesi Tepeköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda 18 yaşındaki Osman G. eve geldiğinde 35 yaşındaki annesi Rahime G.’yi mutfakta başından silahla vurulmuş halde buldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri kadının Hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi Otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.  Ölen kadının eşi Musa G. (40), oğlu Osman G. ile Musa G’nin kardeşi Mehmet G ifadeleri alınmak üzere Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Annesine evde bulan ve sağlık ve polis ekiplerine haber veren Osman G. Verdiği ilk ifadede 3 kişinin evlerinden hızla koşarak kaçtığını gördüğünü ve 2 yaşındaki kardeşini annesinin yanında bulduğunu söylediği öğrenildi. Olay sırasında pamuk tarlasında olan Rahime G'nin eşi Musa G'de Eve geldiğinde oğlunun Bahçeden 3 kişinin hızla uzaklaştığını söylediğini anlattı. Osman Jandarmada babasının ifadesi ile çelişkili ifadeler verdi. Kısa süre içerisinde cinayeti itiraf eden Osman G, Bir ay önce evinden 20 bin liralık Ziynet eşyası çaldığını ve gazinolarda harcadığına ailesinin bu durumu öğrendiğini ve bu nedenle annesi ile tartışarak öfkelenip silahını ateşlediğini söylediği öğrenildi.  Jandarma ekipleri olayda kullanılan silahı yakınlardaki çalılıkların arasında buldu. Annesini öldüren katil zanlısının jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

denizli sarayköy cinayet annesini öldürdü son dakika