Her Şeyi İtiraf Etmeye Karar Veren FETÖ İtirafçısı Kadına Şok Tehdit: 'Kızın Ve Annen Ölür'

TAKİP ET

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kadın, örgüt aleyhine ifade vermemesi için FETÖ tarafından tehdit edildiğini söyledi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kadın,  örgüt aleyhine ifade vermemesi için FETÖ tarafından tehdit edildiğini söyledi.

İzmir'de terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kadın zamanlı itirafçı olmaması için örgüt tarafından ölümle tehdit edildiğini söyledi.

ANNESİ VE ÇOCUKLARINI ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİLER
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan M.İ.  isimli kadın şüpheli Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak için itirafçı oldu.  İfadesinde eşinin cep telefonu üzerinden örgütün şifreli haberleşme programını yüklediğini söyleyen kadın,  birçok FETÖ mensubunun adını söylememesi için emniyet mensuplarından tehdit aldığını iddia etti. Ailesinin fakir olduğunu bu nedenle evlenmeden önce Bir yurtta çalışmaya başladığını söyleyen kadın,  yurdun FETÖ ile bağlantısını daha sonra öğrendiğini ve eşi ile aynı anda gözaltına alındıklarını kocasının 5 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldığını kendisini hamile olduğu için denetimli serbestlikten yararlandığını söyledi. Karakola gidip olan biteni anlatmak istediğini söyleyen kadın, "Karakola gidersen oradan çıkamazsın. Telefonun içindeki bilgiler sana ait, seninle alakalı şeyler, benimle alakalı hiçbir şey yok. Hiçbir şey ispat edemezsin. Karakola gidersen daha kötü şeyler olur, daha kötü şeyler yaşarsın." gibi tehditler aldığını savundu.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ soruşturması itirafçı son dakika son dakika haberi