Her Şey Saniyeler İçinde Oldu! "Şaka Yapıyorum" Diyen Adam Hamile Karısının Gözü Önünde Kafasına Sıktı

TAKİP ET

Sakarya'da 27 yaşında olan Mete Serhat isimli bir adam eline aldığı tüfekle oynamaya başlarken içinin dolu olmadığını söyleyerek ailesinin gözleri önünde kendisine doğru tuttuğu tüfeğin ateş almasıyla canından oldu.

Sakarya’da 27 yaşında olan Mete Serhat isimli bir adam eline aldığı tüfekle oynamaya başlarken içinin dolu olmadığını söyleyerek ailesinin gözleri önünde kendisine doğru tuttuğu tüfeğin ateş almasıyla canından oldu. 

Sakarya’nın Gevye ilçesinde meydana gelen olayda, 27 yaşında olduğu öğrenilen Mete Serhat Aslantürk isimli genç adam ailesiyle birlikte olduğu sıralarda eline aldığı av tüfeği ile şaka yapmaya çalıştı. Tüfeğin içinin dolu olmadığını söyleyerek ailesinin karşısında şakasına devam etmeye çalışan genç adam tüfeğin ateş almasıyla canından oldu.

HAMİLE KARISININ GÖZÜ ÖNÜNDE KENDİNİ VURDU

Annesi, karısı ve kardeşinin gözü önünde tüfekle şaka yapmaya çalışan Mete Serhat Aslantürk, annesi ve karısından gelen uyarılara aldırış etmedi ve tüfeğin boş olduğunda ısrarcı olarak tetiğe bastı. Yüzüne doğru tuttuğu tüfeğin ateş alması sonucunda başından vurulan genç adam kanlar içinde yere yığılırken ailesinin olay yerine sağlık ekiplerini çağırdığı öğrenildi. Apar topar hastaneye kaldırılan talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mete Serhat Aslantürk’ün henüz 3 yıllık evli olduğu ve karısının bebek beklediği öğrenilirken tüm bu yaşananların hamile karısının gözü önünde meydana geldiği öğrenildi. Ailesi İstanbul’dan yanına ziyarete gelen Mete Serhat Aslantürk’ün ölümü hakkında soruşturma başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

 

Sakarya Sakarya haberleri Tüfekle şaka Hamile