Her Şey Sabaha Karşı Oldu! Kız Kardeşini Sevgilisiyle Basan Ağabey Cinayet İşledi

TAKİP ET

İstanbul Bahçelievler'de fırın sahibi olan Tufan G., sabaha karşı kız kardeşiyle birlikte kaldığı eve gitti. Evde ise kız kardeşini sevgilisiyle basınca yanındaki silahla dehşet saçtı ve kız kardeşinin erkek arkadaşını öldürdü. İşte detaylar…

İstanbul Bahçelievler’de fırın sahibi olan Tufan G.,  sabaha karşı kız kardeşiyle birlikte kaldığı eve gitti. Evde ise kız kardeşini sevgilisiyle basınca yanındaki silahla dehşet saçtı ve kız kardeşinin erkek arkadaşını öldürdü. İşte detaylar…

İstanbul Bahçelievler’de inanılmaz bir olay yaşandı. İstanbul Bahçelievler’de Çobançeşme Mahallesi’nde kız kardeşi ile birlikte yaşayan Tufan G. (28), dün gece kız kardeşinin kendisini arayıp ne zaman geleceğini sorması üzerine durumdan şüphelendi ve saat 04:00 civarında eve gitti. Eve gittiğinde ise kapıyı açan Tufan G., evde kız kardeşinin sevgilisi Soner A.’yı gördü. O sırada ise yanındaki silahı çıkartan Tufan G., 2 el ateş etti ve Soner A.’yı vurup kaçtı.

TUTUKLANDILAR

Sabaha karşı silah seslerini duyan komşular ise hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Soner A.’yı kanlar içerisinde gördü ve ardından da olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yapmak istedi. Ancak Soner A.’nın olay yerinde can verdiği tespit edildi. Genç kız ise polislere evde ifade verirken cinayeti kendisinin işlediğini dile getirdi.

Daha sonra ise emniyette ifadesi alınan genç kız cinayeti ağabeyinin işlediğini söyledi ve ekipler kısa sürede Tufan G.’yi yakalayıp gözaltına aldı. İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise adliyeye sevk edilen Tufan G. ve kız kardeşi çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı ve cezaevine yollandı.