Her Şey Para İçin! Tartıştığı Öz Annesine Tecavüz Ederek Boynunu Kırdı

TAKİP ET

ABD'de 46 yaşındaki bir adamın 63 yaşındaki öz annesine para için yaptıkları akıllara durgunluk verdi. Annesi ile para yüzünden kavga eden gözü dönmüş adamın ilk önce öz annesine tecavüz ettiği daha sonra da boynunu kırdığı öğrenildi.

ABD’de 46 yaşındaki bir adamın 63 yaşındaki öz annesine para için yaptıkları akıllara durgunluk verdi. Annesi ile para yüzünden kavga eden gözü dönmüş adamın ilk önce öz annesine tecavüz ettiği daha sonra da boynunu kırdığı öğrenildi.

Olay, ABD’nin Ohio eyaletinde yaşandı. 46 yaşında olduğu öğrenilen bir adamın 63 yaşındaki yaşlı annesi ile para için tartıştığı tartışma sonrasında da annesine tecavüz ederek boynunu kırdığı öğrenildi. Gözü dönmüş adamın çıkarıldığı mahkemede 11 yıl hapse çarptırıldığı öğrenildi.

ANNENİN GENİTAL BÖLGESİNDE OĞLUNUN DNA’SI ÇIKTI

Öz annesine önce tecavüz eden daha sonrada boynunu kıran adam çıkarıldığı mahkemede yaşananları hatırlamadığını söylese de yapılan testlerde 63 yaşındaki annenin genital bölgesinde öz oğlunun DNA’sına rastlandığı belirlendi. Annenin korunması amacıyla ismi verilmeyen 43 yaşındaki oğlunun ‘Tecavüz ve adam yaralama’ suçlarından yargılandığı mahkemece 11 yıl hapsine karar verildiği öğrenilirken saldırıya uğrayan annenin oğlunun etkilenmemesi için duruşmaya katılmadığı belirtildi.

 

ABD Ohio Öz anne Oğul Tecavüz Darp Para kavgası Mahkeme 11 yıl hapis