Her Şey Karakol Bahçesinde Yaşandı! 13 Yaşındaki Çocuk, 14 Yaşındaki Çocuğu Vurdu

TAKİP ET

Konya'da karakol bahçesinde dehşet yaşandı. Aralarında husumet olduğu öğrenilen iki ailenin fertleri aynı anda birbirlerinden şikayetçi olmak için karakola geldi. Karakol bahçesinde karşılaşan aile burada kavga etmeye başlayınca 13 yaşındaki bir çocuğun 14 yaşındaki bir çocuğa ateş açarak vurduğu öğrenildi.

Konya’da karakol bahçesinde dehşet yaşandı. Aralarında husumet olduğu öğrenilen iki ailenin fertleri aynı anda birbirlerinden şikayetçi olmak için karakola geldi. Karakol bahçesinde karşılaşan aile burada kavga etmeye başlayınca 13 yaşındaki bir çocuğun 14 yaşındaki bir çocuğa ateş açarak vurduğu öğrenildi.

Olay, Konya Merkez Karatay ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Olayla ilgili alınan bilgilerde, aralarında husumet olduğu öğrenilen iki ailenin aynı anda birbirlerinden şikayetçi olmak için gittikleri karakolda karşılaşmaları üzerine aralarında kavga başladı. kavga sırasında 13 yaşında olan Y.C.K’nın karşı ailedeki 14 yaşındaki E.C.Z’yi ve onun yanındaki 29 yaşındaki  Gürcü Yeniçeri’yi vurarak yaraladı.

BİRBİRLERİNİ ŞİKAYET EDECEKLERDİ

Birbirlerini şikayet etmek üzere aynı karakola aynı anda gelen iki aile burada da tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşünce kavga kanlı bitti. Gelen bilgilere göre, 13 yaşındaki Y.C.K, yanında bulunan ruhsatsız tabancayı çıkararak karşı ailenin üzerine kurşun yağdırmaya başladı. 13 yaşındaki çocuğun açtığı ateş sonucunda karşı aileden 14 yaşındaki E.C.Z ve onun teyzesi 29 yaşındaki Gürcü Yeniçeri yaralandı. Silah sesleri üzerine harekete geçen polis merkezindeki polisler 13 yaşındaki eli silahlı Y.C.K’yı yakalayarak gözaltına aldı. Yaralılar ise olay yerine çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgil soruşturmasını sürdürüyor. 

 

Konya 13 yaşındaki çocuğun vurduğu 14 yaşındaki çocuk 13 yaşındaki çocuk Karakol bahçesinde kavga Husumetli aile