Her Şey Gece Yarısı Oldu! Katliam Gibi Kazada Can Pazarı, Görüntüler Korkunç

TAKİP ET

Nevşehir'de gece saatlerinde otomobil ve tali yoldan çıktığı belirlenen bir kamyonun çarpışması sonucunda 5 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Nevşehir’de gece saatlerinde otomobil ve tali yoldan çıktığı belirlenen bir kamyonun çarpışması sonucunda 5 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay, Nevşehir-Ürgüp karayolu Uçhisar Kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 66 AAB 610 plakalı bir otomobil ile 50 BC 652 plakalı olan ve tali yolundan çıktığı iddia edilen bir kamyonun çarpışması sonucunda yaşanan feci kazada can pazarı yaşandı.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaşanan feci kazada, otomobil içinde yer alan 5 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilirken 4 kişinin de yaralandığı ve ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. 

HEMEN ARKASINDAN BİR KAZA DAHA

Diğer yandan bu feci kaza sonrasında aynı yerde bir kaza daha meydana geldiği ve kaza yapan kamyona çarpmamak için ani fren yapan 50 EC 090 plakalı hafif ticari bir aracın 51 KH 644 plakalı bir otomobille çarpıştığı öğrenildi. Kazada ölen veya yaralanan olmazken 2 araçta da maddi hasarlar oluştuğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yerinde ve kaza yapan araçlarda inceleme yaptıkları öğrenildi Alınan bilgilere göre, ekiplerin yaşanan kazalarla ilgili soruşturmaları devam ediyor. 

 

Kaza Nevşehir Araçlar Ölü Yaralı