Her Satırında Kanınız Donacak! Karısını ve 2 Oğlunu Öldürüp Kızına Tecavüz Eden Üvey Babanın İfadesi Tüyler Ürpertti

TAKİP ET

Tekirdağ'da karısını ve 2 üvey oğlunu öldüren daha sonrada üvey kızına tecavüz eden cani baba, verdiği ifadeyle tüyler ürpertti.

Tekirdağ’da karısını ve 2 üvey oğlunu öldüren daha sonrada üvey kızına tecavüz eden cani baba, verdiği ifadeyle tüyler ürpertti. 

Olay, Tekirdağ Marmara Ereğli’si ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 44 yaşındaki Güzel Belli ve 2 oğlu başlarına sert cisimlerle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Karısı ve üvey oğullarını öldürdüğü ve üvey kızına tecavüz ederek kaçırdığı belirlenen ve yakalanan cani baba 47 yaşındaki Hayati Belli ise adliyeye sevk edildi. İfadesi ortaya çıkan şahsın ‘Yakalanmasaydım kızı da kendimi de öldürecektim’ dediği öğrenildi. 

KARISINI VE ÜVEY OĞULLARINI ÖLDÜREREK ÜVEY KIZINI KAÇIRDI

Alınan bilgilere göre, evde karısı Güzel Belli ile tartışma yaşadığı öğrenilen Hayati Belli’nin tartışma anında eline aldığı sert bir cisimle Güzel Belli ve 2 üvey oğlunun başına vurduğu ve bununla da yetinmeyip üçünüde boğarak öldürdüğü öğrenildi. Bunun ardından üvey kızı Melisa Y.’yi detehdit ederek kaçırdığı öğrenilen Hayati Belli’nin Jandarma ekiplerinin geniş çaplı araması sonucunda yakalandığı öğrenildi. Yakalandıktan sonra ifadesinde her şeyi anlatan caninin üvey kızına tecavüz ettiği ortaya çıktı. 

ÜVEY KIZINA NASIL TECAVÜZ ETTİĞİNİ ANLATTI

Öte yandan verdiği ifadede üvey kızını kaçırdığı ve ormanlık bir alana geldiklerinde kızı araçtan indirerek annesi ve kardeşlerini öldürdüğünü söylediğini anlatan Hayati Belli, burada üvey kızına tecavüz ettiğini ve eğer yakalanmasaydı hem kızı hem de kendisini öldüreceğini söylediği ortaya çıktı. Karısı ve 2 üvey oğlunu canice öldürdükten sonra kaçırdığı üvey kızına tecavüz ettiği öğrenilen Hayati Belli’nin soruşturmasının devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

 

Tekirdağ Üvey baba Tecavüz Cinayet Marmara Ereğlisi