Her Satırına Pes Diyeceksiniz! Mahkemenin Serbest Bıraktığı Gözü Dönmüş Sapık Soluğu Taciz Ettiği Kadının Yanında Aldı

TAKİP ET

İstanbul'da genç bir kadını çıplak fotoğraflarını paylaşmakla ve ölümle tehdit eden ve bununla da kalmayarak genç kadının babasının arabasına Molotof atan tacizci mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Serbest kalır kalmaz soluğu yine kadının yanında alan tacizci bu kadarına da pes dedirtti.

İstanbul’da genç bir kadını çıplak fotoğraflarını paylaşmakla ve ölümle tehdit eden ve bununla da kalmayarak genç kadının babasının arabasına Molotof atan tacizci mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Serbest kalır kalmaz soluğu yine kadının yanında alan tacizci bu kadarına da pes dedirtti.

İstanbul Esenyurt’ta genç bir kadını çıplak fotoğraflarını paylaşmakla ve ölümle tehdit eden bunların ardından kadının babasının arabasına molotof atan tacizci 1 hafta önce çıktığı mahkemede serbest bırakıldı. Serbest bırakıldıktan sonra telefon üzerinden kadını taciz etmeye devam eden sapık yeniden gözaltına alındı ve bu kez tutuklandı.

YILLARCA TEHDİT EMİŞ

Alınan bilgilere göre, İstanbul Esenyurt’ta bir markette çalıştığı öğrenilen E.U isimli genç kadın güvenlik görevlisi olarak çalışan Halil İbrahim G. tarafından yıllarca çıplak fotoğraflarını internette paylaşmak ve ölümle tehdit ediliyordu. Tehditlerini gün geçtikçe daha ileri bir boyuta taşıyan Halil İbrahim G.’nin artık genç kadını ve ailesini öldürmekle tehdit etmeye başladığı ve kadının babasının evinin önündeki arabasına molotof atarak yaşadıkları eve kurşun yağdırdığı iddia edildi. Halil İbrahim G.’nin yaptıklarından usanan genç kadının son olarak kendisine gönderdiği tehdit mesajını internet üzerinden yayınlamış ve polis ekiplerini harekete geçirmişti. Polis ekipleri tarafından 3 adet telefonla yakalanan Halil İbrahim G.’nin çıkarıldığı mahkemece serbest kaldığı öğrenildi. 

SERBEST KALSADA TEHDİTLERE DEVAM ETTİ

Mahkeme tarafından serbest bırakılan Halil İbrahim G.’nin yine rahat durmadığı ve genç kadına tehdit mesajları atmaya devam ettiği ortaya çıktı. Polis ekipleri tehditlerine devam eden adamı gözaltına alarak ifadesinin ardından mahkemeye sevk etti. Daha önce mahkeme tarafından serbest bırakılan Halil İbrahim G.’nin elde bulunan deliller üzerine ‘Eziyet etme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

İstanbul Tacizci Mahkeme Serbest kalan tacizci Tehdit Esenyurt