Her Satırı Dehşet: "Eşime Kız Kardeşi ile Evlensin Diye Tanıştırdığı Adam Tecavüz Etti"

TAKİP ET

Eskişehir 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde bir kadına tecavüz edildiği iddiası ile işlenen cinayet ile ilgili biri tutuklu 4 Sanığın yargılanmasına başlandı.

Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında Tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve avukatları hazır bulundu. Tutuklu sanık levent D. İddianamenin okunmasının ardından yaptığı savunmada daha önce savcılık makamında verdiği ifadenin Doğru olmadığını iddia ederek cinayeti kendisinin değil eşinin işlediğini öne sürdü.

Sadık 41 yaşındaki Maktül Burçin Kul’un çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek,  "Burçin karısından ayrılmıştı. Kütahya'da yaşıyordu. Bir iş dolayısıyla Kütahya’ya gitmiştim. Burçin'in evinde kaldım. Eskişehir'e döndüğümde eşim bana nerede kaldığımı sordu. Burçin'de kaldığımı söyledim. Evliliğinin bittiğini anlattım. Eşim de 'Kız kardeşim Y.C. ile tanıştırsak belki anlaşırlar, ikisi de boşanmış insanlar.' dedi. Bu vesileyle Burçin, Kütahya'dan Eskişehir'e geldi ve 10 ay bizim evde yaşadı."  ifadelerini kullandı.

"EŞİME TECAVÜZ ETMİŞ"

Baldızı ve maktulün arkadaşı olduğunu iddia eden sanık Levent D.Sanık Levent D, "Bir ara Burçin Kütahya'ya annesini ziyarete gitti. O sırada eşim  'Burçin bana tecavüz etti. Zorla uyuşturucu kullandırdı.' dedi. Burçin Kütahya’dan dönünce yüzleştirmek istedim. Konuyu evde eşim ve Burçin varken açtım. Burçin sinirlenerek bıçak çıkardı ve beni parmağımdan yaraladı. O arbede esnasında eşim S.D'nin yanında bıçak varmış. Bilmiyordum. Bıçağı çıkarıp Burçin’in boğazına sapladı. Burçin birkaç adım attıktan sonra düşüp öldü. Şoka girdik. S.D. bana 'Sen odaya çocukların yanına git' dedi. Uzun süre odada kaldım.  Çocuklar uyuduktan sonra odadan çıktığımda her yeri baldızım ile temizlemişlerdi." dedi. 

"BAHÇEYE GÖMDÜK"

Sanık cesetten kurtulmak için ailece pilav yaptıklarını belirterek, "Cesedi bahçeye taşıdık. Ben bir çukur kazdım ve Burçin'i oraya gömdük. Ceset burada 1,5 yıl kaldı. Daha sonra eşim ve baldızım konuşmuşlar.  Kardeşleri Y.K'den cenazeyi bahçeden taşımak için yardım istemişler. Y.K.  motorunu getirdi. Bir ekmek kasasına çıkardığımız cesedi koydum. Yalçın ile cesedi Bozdağ'a götürdük. Ben kendim kazdım ve gömdüm. Daha sonra Y.K. emniyete gidip olayı anlatmış. Bu şekilde yaşanan olay ortaya çıktı. Ben cinayeti üstlenmiştim fakat cinayet bu şekilde oldu." ifadelerini kullandı. Mahkemede tutuksuz sanık S.D,  eşinin Anlattıklarının doğru olduğunu belirterek, "O değil ben öldürdüm. Olay eşimin anlattığı gibi olmuştur.  Şahsın tecavüzüne uğradım." dedi. Mahkeme sanıkların mevcut durumlarının devamına karar vererek duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

 

eskişehir dehşet cinayet son dakika