Her Detayı Mide Bulandırıyor! Baba Öz Kızına Senelerce Cinsel İstismarda Bulundu, Annenin Tepkisi Pes Dedirtti

TAKİP ET

Uşak'ta henüz 8 yaşındayken öz babası tarafından cinsel istismara maruz kalan A.A bu iğrenç olayı 17 yaşına kadar yaşadı. A.A'nın seneler boyunca öz babasının kendisine yaptığı iğrençlikle yaşarken olayı annesine anlattığı ancak annenin tepkisinin normal olduğu öğrenildi. Kızından babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söylediği anne, 'Ne var bunda, gebe mi kaldın sanki?' yanıtını verdi.

Uşak’ta henüz 8 yaşındayken öz babası tarafından cinsel istismara maruz kalan A.A bu iğrenç olayı 17 yaşına kadar yaşadı. A.A’nın seneler boyunca öz babasının kendisine yaptığı iğrençlikle yaşarken olayı annesine anlattığı ancak annenin tepkisinin normal olduğu öğrenildi. Kızından babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söylediği anne, ‘Ne var bunda, gebe mi kaldın sanki?’ yanıtını verdi.

Uşak’ta henüz 8 yaşındayken öz babası tarafından cinsel istismara uğramaya başlayan ve bu durumu 17 yaşına kadar yaşayan A.A, olayı kime anlattıysa yardım göremedi. Önce annesine anlattığı iğrenç cinsel istismar olayını daha sonra babaannesine ve öğretmenlerine anlatan A.A hiç kimseden destek görmedi ve herkes olayın üstünü kapattı.

CİNSEL İSTİSMAR OLAYINA ANNEDEN ŞOK TEPKİ

Öz babası tarafından 8 yaşından itibaren cinsel istismar görmeye başlayan talihsiz kız, seneler sonra durumu annesine anlattı. Babasının kendisini istismar ettiğini söyleyen A.A’ya öz annesinin tepkisi ise bu kadar da olmaz dedirtti. Anne, babayı kızına istismar uygularken suçüstü yakalamasına rağmen büyük bir rahatlıkla, ‘Hamile mi kaldın sanki ne var bunda bu kadar büyütecek, polise gidip şikayetçi olursan babasının üzerine iftira atıyor derim’ şeklinde sözler kullandı. Annesinden şok eden bir tepki alan A.A bu kez çareyi öğretmenlerine ve okul müdürüne yaşadığı olayı anlatmakta buldu. Ancak öğretmenleri ve müdürü de talihsiz kıza hiçbir şekilde yardım etmedi. Yıllar geçmesine rağmen babasının iğrenç istismarına maruz kalmaya devam eden A.A sonunda çareyi evlenerek evden ve ailesinden uzaklaşmakta buldu. Evlenerek Diyarbakır’a yerleşen A.A yaşadığı büyük tramvanın etkilerini evliliğinde de gördü. İki kız çocuk sahibi olan A.A kendi yaşadığı olaylar nedeniyle çocuklarının yanına kocasını asla yaklaştırmıyordu. Kocası bu kötü gidişata dur demek için kadını psikoloğa götürdü. Tedavi gördüğü sıralarda polise giderek yaşadığı tüm olayı anlatan A.A kendisini senelerce istismar eden öz babasından şikayetçi oldu. A.A’nın mahkemeye taşınan olayında mahkeme tarafından iddianame hazırlanmasının beklendiği öğrenildi.

 

Uşak Uşak haberleri Baba Öz kızı Cinsel istismar Anne Taciz