Her Derde Deva! 40 Yaş Üstü Kadınlar Her Gün İki Bardak İçmeli

TAKİP ET

Gaz sıkışmasından şişkinliğe, Kalp hastalıklarından kolesterole kadar koruyucu bir içecek Ceviz suyu. Peki ceviz suyunun faydaları nedir? Ceviz suyu nasıl yapılır?

Bol miktarda omega-3 yararlı vitaminler ve yağlar içeren cevizin faydalarını duymayan yoktur. Uzmanlar bir avuç cevizi her gün tüketmenin faydaları sık sık hatırlatıyor. Peki ceviz suyunun faydaları nelerdir? 

CEVİZ SUYUNUN FAYDALARI NELERDİR?

Ceviz gibi ceviz suyunun faydaları da saymakla bitmiyor. Sağlıklı bir beyin kart sağlığı damar sağlığı ve daha birçok şey için ceviz suyunun faydalarından yararlanabilirsiniz. Ceviz özellikle Hamile kadınlarda bebeğin gelişim sürecinde çok tavsiye ediliyor. Hem beyin gelişimine hem de bebeğin İlerleyen zamanlarda karşılaşabileceği alerjik sorunlara karşı Ceviz suyu kullanmak oldukça etkili. Ceviz suyunun kısaca faydaları şu şekilde;

Tokluk süresini uzatır Yağ yakıcı etkisi vardır Yorgunluk ve halsizliğe iyi gelir 40 yaş üstü erkeklerde prostat sorunlarına iyi gelir Karaciğeri güçlendirir ve karaciğer sorunları ile savaşır Tiroit ve kolesterol hastalarına iyi gelir Bağırsak sorunlarına etkilidir gaz sıkışmasını giderir

CEVİZ SUYU NASIL YAPILIR?

Ceviz suyu yapılışı için 10 adet cevizi 6 bardak ılık suyun içerisine atın ve demlenmeye bırakın. Karışım 7-8 saat boyunca demlendikten sonra Sabah ve akşam bir bardak olmak üzere tüketebilirsiniz. Akşam yatmadan önce Sabahları içse aç karınla Bu karışımı içmeye Özen gösterin.

 

cevizin faydaları ceviz suyunun faydaları Ceviz suyu yapılışı