Hepsinin Arkasından Onlar Çıktı! İstanbul ve Rize'de 7 Cinayet, 13 Yaralama

TAKİP ET

İstanbul polisinin 3 Mayıs tarihinde düzenlediği operasyonda yakalanan ve liderliğini cezaevinde tutuklu bulunan Ümit S.'nin yaptığı çıkar amaçlı organize suç örgütü üyeleri emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Suç örgütünün cezaevinde tutuklu bulunan bazı üyelerinin daha önce gerçekleştirilen 7 cinayet ve 13 yaralama olayının failleri olduğu ortaya çıktı.

Sarallar olarak bilinen ve liderliğini cezaevinde bulunan Ümit S.'nin yaptığı organize suç örgütüne yönelik Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda 22 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Dosyanın derinlerine inen polis ekipleri kan donduran detaylar ile karşı karşıya kaldı. Örgütünün cezaevinde bulunan üyelerinin bazılarının geçmişte işlediği 7 cinayet ve 13 yaralama olayı aydınlatıldı.

İSTANBUL VE RİZE’DE DEHŞET SAÇMIŞLAR

Suç örgütünün çoğu Cezaevi'nde tutuklu bulunan yerlerinden bazılarının 24 Temmuz 2016 tarihinde Esenyurt ilçesinde Hakan Koyuncu adlı kişinin öldürülmesi olayına karıştıkları Aynı yıl içerisinde 24 Ağustos tarihinde Güngören'de Kenan Şirin adlı kişiyi de hasım görüp silahla katlettikleri ortaya çıktı. Ayrıca suç örgütünün üyeleri 3 Haziran 2017 tarihinde Güngören Haznedar'da otomobille geldikleri bir Kafenin önünde otomatik silahla çevreye Ateş açarak Mustafa Çakar ve Murat Mehmetefendioğlu’nun ölümüne, 1’i Suriyeli 6 kişinin de yaralanmasına neden oldu.
Çete üyeleri 1 Kasım 2016 tarihinde Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı güneyce Köyü ndeki bir kahvehanenin otomatik silahlarla tarandı olayda 3 kişinin öldürülmesi ve 7 kişinin yaralanmasına karıştıkları ortaya çıktı. 

sarallar suç örgütü son dakika