Henüz 16 Yaşındaydı! Tabancayla Canına Kıyan Liseli Oyanur'la İlgili Yürek Yakan Detay

TAKİP ET

Niğde Bor ilçesinde evlerinin bahçesinde başına dayadığı tabancayla hayatına son veren lise öğrencisi 16 yaşındaki Oyanur D.'nin annesinin de kendisi henüz 40 günlük bebekken av tüfeğiyle intihar ettiği ortaya çıktı.

Niğde Bor ilçesinde evlerinin bahçesinde başına dayadığı tabancayla hayatına son veren lise öğrencisi 16 yaşındaki Oyanur D.’nin annesinin de kendisi henüz 40 günlük bebekken av tüfeğiyle intihar ettiği ortaya çıktı.

Olay, Niğde Bor ilçesi Kemerhisar Beldesi’nde geride bıraktığımız Pazar günü öğle saatlerinde meydana gelmişti. Lise öğrencisi olan 16 yaşındaki Oyanur D., evlerinin bahçesinde başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etmişti. Hayatına son veren genç kızın annesi Aynur Y.’nin de henüz 19 yaşında Oyanur D. 40 günlük bebekken av tüfeğiyle intihar ettiği ortaya çıktı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

16 yaşındaki genç kız, evlerinin bahçesinde babasına ait olan tabancayı başına dayayarak yaşamına son verdi. Tabancayı ateşleyen Oyanur D., ağır yaralı olarak kaldırıldığı Niğde Ömer Halis Demir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kızın Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki raporunun tamamlandığı öğrenilirken cenazesinin baba Cumali D. tarafından teslim alındığı ve Çiftlik ilçesine bağlı olan Azatlı Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildiği kaydedildi.

ÜVEY ANNESİ TARAFINDAN BÜYÜTÜLMÜŞ

Lise öğrencisi olan genç kızın derslerinde başarılı olduğu belirtilirken annesi Aynur Y.’nin 2002 yılında kendisi henüz 40 günlükken başına dayadığı av tüfeği ile yaşamına son verdiği ortaya çıktı. İntihar eden Aynur D. ile dini nikahlı olduğu belirtilen baba Cumali D.’nin daha sonra tekrar bir evlilik yaptığı ve Oyanur D.’nin üvey annesi tarafından büyütüldüğü belirlendi.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Genç kızın intiharının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün de konuyla ilgili geniş kapsamlı bir araştırma başlattığı aktarıldı. Oyanur D.’nin intiharıyla ilgili soruşturma kapsamlı olarak devam ediyor.

 

Niğde Bor Kemerhisar Oyanur intihar anne detay lise