Henüz 11 Yaşındaydı! Güzel Değilim Diyen Küçük Kız Yaşamına Son Verdi

TAKİP ET

İrlanda'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Henüz 11 yaşında olan ve dış görünüşünün güzel olmadığını söyleyen küçük kızın intihar ettiği öğrenildi. 11 yaşındaki küçük kızın Instagram hesabından yaptığı son paylaşım sonrasında intihar ederek hayatına son verdi.

İrlanda’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Henüz 11 yaşında olan ve dış görünüşünün güzel olmadığını söyleyen küçük kızın intihar ettiği öğrenildi. 11 yaşındaki küçük kızın Instagram hesabından yaptığı son paylaşım sonrasında intihar ederek hayatına son verdi.

Olay, İrlanda’da 1 Ocak 2016 yılında meydana geldi. Henüz 11 yaşında olduğu öğrenilen ve dış görünüşünün güzel olmadığını düşünen küçük kızın Instagram hesabından yaptığı son paylaşım sonrasına hayatına son verdiği öğrenildi. 

VÜCUDUNUN HER YERİNE AYNI YAZIYI YAZMIŞ

Dış görünüşünü beğenmeyen ve vücudunun hemen hemen her yerini ‘Güzel kızlar yemek yemez’ şeklinde yazıyla kaplayan Mill Toomey isimli küçük kız, Instagram hesabından da güzel olmadığını ve hayatına son vermek istediğini belirten bir paylaşım yaptıktan sonra yaşamına son verdi.

YATAĞININ ALTINDA SAKLADIĞI İLAÇLARI İÇMİŞ

Alınan bilgilere göre, Ocak 2016 tarihinde meydana gelen olayda, 11 yaşındaki Mill Toomey isimli küçük kızın akşam yemeği sonrasına ailesine uyuyacağını söyleyerek odasına gittiği ve burada daha önceden yatağının altına sakladığı ilaçları içerek intihar ettiği öğrenildi. İntihar eden küçük kız annesinin odaya gelmesiyle bulundu. Hastaneye götürülerek tedavi altına alınan Toomey’in üç günün ardından tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kızın ölümünün ardından mahkeme soruşturmasının bugün tamamlandığı ve küçük kızın cinayete kurban gitmediği kendisinin intihar ettiğinin belirlendiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Güzel olmadığını düşünen kız 11 yaşındaki kız Güzel olmadığını düşünüp intihar etti İrlanda