Hem Kızı Kaçırıldı Hem de DAEŞ'le Tehdit Ediliyor

TAKİP ET

Diyarbakır'da yanlarında misafir ettikleri kişi tarafından kızları kaçırılan aile kızlarının DAEŞ'e verilebileceği yönünde tehditler aldıklarını dile getirdiler.

Diyarbakır'da yanlarında misafir ettikleri kişi tarafından kızları kaçırılan aile kızlarının DAEŞ'e verilebileceği yönünde tehditler aldıklarını dile getirdiler. 

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçtiğimiz haftalarda ilginç bir kız kaçırma olayı meydana geldi. Bir süre önce Güler ailesi çocukları ile birlikte yaşadıkları eve yan dairelerinde konaklamalarına izin verdikleri ismini Taner olarak bildikleri 25 yaşındaki şahsı misafir ettiler. Bunun ardından bir süre sonra kızları esrarengiz bir şekilde ortaya çıktı. 

Olayın soruşturulmasının ardından yan dairelerinde misafir ettikleri kişi tarafından kızlarının kaçırıldığını öğrendi. Daha önce 15 yaşındaki kızları Taner olarak bildikleri şahıs tarafından istenmiş ancak aile kızlarının yaşının küçük olması ve okutmak istedikleri için bu isteğe olumuz yanıt vermişlerdi. Bunun ardından şikayetçi olduğunu belirtti ve emniyet tarafından soruşturma açıldı. 

BARIŞ OLMAZSA DAEŞ'E VERMEKLE TEHDİT EDİYORLAR

Bir ay önce kaçırılan kızı ile iletişime geçemediğini belirten acılı baba karşı tarafın kendisi ile iletişime geçtiğini söyledi. Barışma teklifinde bulundu. Ancak acılı baba barışmak istemediğini şikayetinin sonuna kadar arkasında olduğunu belirtti. Bunun üzerine iki taraf arasında sürtüşme yaşandı. Kızı kaçıran taraf bunun üzerine eğer barışma teklifimize sıcak bakmazsanız kızı DAEŞ terör örgütüne veririz diyerek tehditlerde bulundu. Acılı baba durumu hemen ekiplere bildirdi. Soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi. 

daeş diyarbakır kız kaçırma