Hedefleri Adana'ydı! MİT'in Düzenlediği Operasyonla Eylem Hazırlığındaki PKK'lı Bombacılar Enselendi

TAKİP ET

Alınan bilgilere göre, PKK'nın sözde kuruluş yıldönümü olan 27 Kasım tarihinde Adana'ya gelen ve bombalı eylem yapma planında olan iki terör örgütü üyesi MİT'in düzenlediği operasyon sonucunda başarılı bir şekilde ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, PKK’nın sözde kuruluş yıldönümü olan 27 Kasım tarihinde Adana’ya gelen ve bombalı eylem yapma planında olan iki terör örgütü üyesi MİT’in düzenlediği operasyon sonucunda başarılı bir şekilde ele geçirildi.

Adana’da kanlı bir terör eylemi planı yapan iki terör örgütü üyesi MİT tarafından gerçekleştirilen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.

MİT’TEN TERÖR OPERASYONU

Hedeflerinde Adana olan teröristlerin PKK terör örgütünün dağ kadrosunda özel bombalı eğitim almış sözde Mersin, Hatay ve Osmaniye illerinden sorumlu S.D ile Mersin’den sorumlu olan Y.B’nin bölücü terör örgütü PKK’nın sözde kuruluş yıldönümü olan 27 Kasım tarihinde Adana’ya geldikleri ve kanlı bir terör eylemi hazırlığında oldukları öğrenildi. Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan ekipler ile MİT’in ortak operasyonu sonucunda Adana’yı kana bulamak isteyen bombacı teröristler kıskıvrak yakalandı.

BOMBALARI DÜDÜKLÜ TENCERE İÇİNDE HAZIRLAMIŞLAR

Öte yandan Adana’da yakalanan 2 teröristin İstanbul’da düdüklü tencere içinde hazırlanan ve Diyarbakır’da tam 4 çuvalda ele geçirilen 25 kiloluk sodyum klorat maddesinde parmak izlerinin çıktığı tespit edildi. Yakalanan teröristlerin verdikleri ifadede Diyarbakır, İstanbul ve Şırnak’ta arandıklarını söyledikleri öğrenildi.

 

MİT Adana Terör operasyonu Yakalanan 2 bombacı Eylem hazırlığındaki 2 bombacı