Hedefler Tam 12'den Vuruluyor! Afrin'de O Kritik Bölgede Teröristlerden Alındı

TAKİP ET

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin'de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı operasyonu kapsamında kritik noktalar teröristlerin elinden alınmaya devam ediyor. Teröristlerin elinde olan Kurni Dağları'nın en yüksek zirvesi de TSK'nın kontrolü altına alındı.

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı operasyonu kapsamında kritik noktalar teröristlerin elinden alınmaya devam ediyor. Teröristlerin elinde olan Kurni Dağları’nın en yüksek zirvesi de TSK’nın kontrolü altına alındı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu birliklerinin ortak yürüttüğü operasyon tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki kritik noktalar terör örgütlerinin elinden alınırken son olarak Kurni Dağlaı’nın en yüksek zirveleri de teröristlerden temizlenerek TSK’nın kontrolü altına alındı.

KURNİ DAĞLARI’NIN AFRİN’DEKİ ÖNEMİ

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu birlikleri terör örgütlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Afrin’de devam eden operasyonlar kapsamında bölgedeki kritik noktalar bir bir teröristlerin elinden alınıyor. Son olarak teröristlerden alınan Kurni Dağı Afrin için oldukça önemli bir konuma sahip. Bu dağların Afrin’e hakim bir konumda bulunduğu biliniyor.

TSK VE ÖSO HEDEFLERİ 12’DEN VURUYOR

Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı operasyonu kapsamında TSK ve ÖSO birliklerinin çalışmaları sonucunda bölgedeki kritik noktalar bir bir teröristlerden temizleniyor. Hedefler tam 12’den vurulurken bölgedeki stratejik noktalar teröristlerin hakimiyetinden bir bir çıkıyor. Burseya Dağı, 915. Tepe ve Raco gibi kritik bölgelerin ardından Kurni Dağı’nın en yüksek zirvesi de TSK’nın kontrolü altına alındı. Bölgedeki operasyonlarda kritik öneme sahip olan birçok köyde yuvalanan terör örgütleri de bir bir temizlenerek bölgede güvenli ortam sağlanma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Afrin Zeytin Dalı TSK ÖSO Kritik bölge Kurni Dağları Kurni Dağlarının önemi