HDP'liler Yoğurtçu Parkına Yürüyor! Polisten Geniş Güvenlik Önlemleri

TAKİP ET

Diyarbakır'da geride bıraktığımız hafta HDP'li Milletvekillerinin başlattığı 'Vicdan ve Adalet' nöbetinin ikinci ayağı bugün İstanbul Kadıköy Yoğurtçu Parkında gerçekleştirilecek. Polisin HDP'li vekillerin yürüyeceği Yoğurtçu Parkı'nda geniş güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi.

Diyarbakır’da geride bıraktığımız hafta HDP’li Milletvekillerinin başlattığı ‘Vicdan ve Adalet’ nöbetinin ikinci ayağı bugün İstanbul Kadıköy Yoğurtçu Parkında gerçekleştirilecek. Polisin HDP’li vekillerin yürüyeceği Yoğurtçu Parkı’nda geniş güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi.

HDP’li Milletvekilleri tarafından geçen hafta başlatılan ve bugün İstanbul Yoğurtçu Parkı’nda ikinci ayağı gerçekleştirilecek olan ‘Vicdan ve Adalet’ nöbeti için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Polis ekiplerinin yoğun güvenliği altında düzenlenecek olan mitingde Yoğurtçu Parkı’nın çevresinin polis bariyerleri ile kapatıldığı öğrenildi. Parkın bulunduğu caddede araç trafiğine izin verilmediği de belirtildi. Düzenlenecek miting için parkın tüm giriş ve çıkışlarında çok sayıda polis ekibinin beklediği öğrenildi. 

HDP’liler YOĞURTÇU PARKI ÖNÜNDE BEKLİYOR

HDP’lilerin polisin yoğun güvenliği altında Yoğurtçu Parkı’nın kapısı önünde beklediği öğrenildi. Gelen bilgilere göre parkın içine sadece konuşma yapmak için ses sistemi kuracak kişilerin girişine izin verildiği belirtildi. Gelen bir bilgide de polisin parkın içine asılmak üzere getirilen bir çadır ve pankartı da inceleme sonrasında içeriye almaya izin verdiği belirtildi.

 

HDP milletvekili vicdan ve adalet nöbeti yoğurtçu parkı istanbul kadıköy polis geniş güvenlik miting yürüyüş diyarbakır