HDP'den Sokağa Çıkma Çağrısı Geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan Ateş Püskürdü: Takip Ediliyorsunuz

TAKİP ET

Afrin operasyonunun başlamasından itibaren HDP'den sokağa çıkma çağrılar yapılmaya başlanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP'nin küstah çağrısına Bursa'da yaptığı konuşmasından yanıt verdi. Adım adım takip ediliyorsunuz diyen Erdoğan, HDP ve diğer terör örgütü kollarının meydana çıkmasıyla güvenlik güçlerinin enselerine çökeceğini belirtti.

Afrin operasyonunun başlamasından itibaren HDP’den sokağa çıkma çağrılar yapılmaya başlanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP’nin küstah çağrısına Bursa’da yaptığı konuşmasından yanıt verdi. Adım adım takip ediliyorsunuz diyen Erdoğan, HDP ve diğer terör örgütü kollarının meydana çıkmasıyla güvenlik güçlerinin enselerine çökeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İl kongresi için Bursa’ya gitti. Bursa’da halka seslenen Erdoğan, ilk olarak sınırda Afrin kentinde hem havadan hem de karadan başlatılan Zeytin Dalı operasyonu için Mehmetçiğe destek mesajları ile başladı. Operasyondaki kararlılığı aktaran Erdoğan, operasyonun başlamasıyla sokağa çıkma çağrısı yapan HDP’ye de yanıt verdi.

‘GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ BOYNUNUZDADIR’

Zeytin Dalı operasyonunun başlamasıyla HDP’den gelen küstah çağrı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu çağrıya sert çıkarak, ‘Ey HDP, ey KCK, ey PKK nerede meydana çıkarsanız biliniz ki güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzdadır.’ ifadelerine yer verdi.

‘DURMAK YOK YOLA DEVAM’

Afrin’deki operasyonun devam ettiği söyleyen Erdoğan, ‘Durmak yok yola devam’ diyerek KCK ve HDP’nin sokağa çıkma çağrısını ve Diyarbakır’da yaptığı kongreye değinerek çağrılarına yanıt bulamadıklarını ve kimsenin çağrılarına kulak asmadığını söyledi. HDP ve terör örgütlerine seslenerek adım adım takip ediliyorsunuz diyen Erdoğan, ‘Sizlere o meydanları bırakmayız. HDP istediği gibi at oynatamayacak.’ sözleriyle tepkisini sert bir şekilde gösterdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa Kongre HDP Sokağa Çıkma Afrin