Hazırlıksız Yakalandılar! Polis O Halde Bastı!

TAKİP ET

Bursa'da emniyet güçleri tarafından düzenlenen bir uyuşturucu baskınında zanlılar hazırlıksız yakalandılar. Tüm suç aletleri ile ele geçirilen 21 kişiden 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'da polis tarafından düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bir süredir emniyet gelen ihbarları değerlendiriyor ve gizli bir teknik takip sürdürüyordu. Sonunda uyuşturucu çetesinin gerçekleştirdiği faaliyetler ortaya çıktı. Bunun ardından hazırlıklar tamamlandı ve polis tarafından bir operasyon düzenlenmesine karar verildi. 

Bursa'da bir süredir kalabalık bir çete tarafından uyuşturucu ticaretinin yapıldığı iddia edilmişti. Bunun ardından düzenlenen operasyonda pek çok kişi şüpheli kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına alınan 21 kişiden 5 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirlendi. Evlerde yapılan aramalarda uyuşturucu ve silah bulunduğu ortaya çıktı. 

HAZIRLIKSIZ YAKALANDILAR

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Ekipleri tarafından sıkı bir takip düzenlendi. Düzenlenen bu takibin ardından Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde operasyonlar eş zamanlı bir şekilde düzenlendi. Belirlenen evlere baskınlar yapıldı. Bu baskınlar sırasında 6 farklı noktaya uyuşturucu ticaretinin gerçekleştirildiği öğrenildi. 

Evlerde yapılan aramalarda sentetik, hap, metamfetamin, ecstasy hap, esrar ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen paralar bulundu. Bunların yanı sıra silahın ele geçirilmesi de dikkatlerden kaçmadı. Aralarında kadınlarında bulunduğu çete içerisinden 21 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamaların ardından 5 kişinin suçu sabit bulunduğu için tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi. Şehirde uyuşturucu operasyonları devam ederken soruşturma derinleştirildi.

uyuşturucu operasyonu baskın