Hazır döner paketleyen iki çalışanın paylaştığı video tepki çekti

TAKİP ET

Adana'da hazır döner paketleyen iki kişinin çektiği video sosyal medyada tepkilerin odağına oturdu. Hijyen kurallarına uymayan ve etlerle oynayan iki çalışan için çalışma başlatıldı.

Birçok markette satışta olan hazır dönerleri, paketleyen iki kişin çektiği görüntüler sosyal medya da tepkilere yol açtı. TikTok uygulamasına yüklenen video da döner paketleme işinde çalışan iki kişinin müzik eşliğinde maskesiz bir şekilde etlerle oynadığı görülüyor.

EN AĞIR CEZA VERİLMELİ!

Görüntüleri sosyal medyada paylaşan binlerce kişi duruma tepti gösterdi. Bir kullanıcı ise şu mesajı paylaştı, "Bir hazır döner işletmesinde çekilmiş bu videoda dönerlerin paketlere dolum yapıldığı süreçte yaşananlar görünüyor. Rezillik, iğrençlik. En ağır ceza verilmediği sürece bu TikTok rezaletleri bitmez. Bu adamlara ayrı ağır bir ceza, işletmeye de ayrı ağır bir ceza vereceksiniz ki işletme sahibi her türlü işletmesini böyle başıboş adamlara bırakmaya korkacak." 

"MİDEM BULANDI"

Başka bir kullanıcı da şu ifadeleri kullandı: "Önlük diye üstüne geçirdiği çöp poşeti, o iğrenç ağzına sürdüğü gıda... Neresinden tutsanız rezillik, gerçekten midem bulandı." 

KONYA'DA SÜT BANYOSU
Geçtiğimiz aylarda da bu olayın bir benzeri Konya'da yaşanmıştı. Süte benzer bir sıvının içine giren işçinin görüntüleri tepkilere neden olmuştu. Söz konusu görüntülerin ardından iki kişi tutuklanmış, süt toplama merkezine ise 13 bin 934 lira idari para cezası uygulanmıştı.